Pokażcie swoje światełka!
A oto moja skromna trzódka. Wiem wiem, że cieniutko ale pracuje nad tym.
- Załączniki
-
- P1010161.JPG (348.3 KiB) Przejrzano 3686 razy
-
- P1010160.JPG (201.68 KiB) Przejrzano 3686 razy
Ostatnio zmieniony sobota 31 paź 2009, 10:43 przez jezjacek, łącznie zmieniany 1 raz.
czwarte to chiński prysznicek a piąte to miedziarka.
Ostatnio zmieniony środa 04 lis 2009, 22:11 przez jezjacek, łącznie zmieniany 1 raz.
Moje tymczasowe światełka , brakuje jeszcze czołówki mactronica, ale już mi się nie chciało szukać do zdjęcia
Od lewej 3x Ultrafire c2 HA-III w tym jedna na mc-e przerobiona przeze mnie , potem ultrafire A10, zoom na crke - dałem się wrobić i kupiłem z napyloną diodą zamiast cree, ale i tak body ma służyć do tvbgone , następnie Nitecore EZ AA, Maratac AAA
Na tym zdjęciu widać zaś doskonale co daje powlekane szkiełko - w c2 na mc-e szybka jest powlekana, na pozostałych c2 standardowa - widać różnicę w przejrzystości i brak refleksów .
Od lewej 3x Ultrafire c2 HA-III w tym jedna na mc-e przerobiona przeze mnie , potem ultrafire A10, zoom na crke - dałem się wrobić i kupiłem z napyloną diodą zamiast cree, ale i tak body ma służyć do tvbgone , następnie Nitecore EZ AA, Maratac AAA
Na tym zdjęciu widać zaś doskonale co daje powlekane szkiełko - w c2 na mc-e szybka jest powlekana, na pozostałych c2 standardowa - widać różnicę w przejrzystości i brak refleksów .