Cześć. Szukam właśnie jakiegoś mocnego oświetlenia na hulajke. W kilka osób kupiliśmy coś takiego
NEWBOLER światło rowerowe przód 6000 lumenów światło rowerowe 8000
https://a.aliexpress.com/_EJQqXMJ
Reszta jest zadowolona, ja oczywiście musiałem trafić na babola. Środkowa dioda odp za światło "długie" zaczęła przygasać i migać, a całość świeciła jakieś 20-30min. Dodatkowo świeciło słabiej niż u kolegów. I nawet kupiłbym kolejną tylko funkcje tej lampy nie do końca mi pasowały.
Z plusów:
- odcięcie
- b mocne światło
- niezły wygląd i logiczne mocowanie
- możliwość ładowania podczas używania
- długi czas świecenia 3-4h
Minusy:
- tryby 1. bardzo mocne światło krótkie z odcięciem (4ledy)
2. Dosyć słabe światło "długie" (1 LED)
3. 1 i 2 tryb razem
4. Strobo (5 ledowe)
Nie zawsze potrzeba by światło topiło asfalt czy osuszało drogę przed hulajką czy rowerem. Szkoda że nie można było włączać w trybie 1 2 ledów i w razie potrzeby dołączyć kolejne. Długie światło też mogłby być mocniejsze.
Jeśli komuś te tryby przypasują to mogę to świecidełko polecić.
Używam obecnie convoya S2+ ale to trochę mało, zwłaszcza jak jest ciemno, droga jest nierówna (np las) albo jedzie się szybko. Mam starego solarstorma X2 ale też to jakoś słabo świeci
Czekam aż ktoś coś fajnego tu poleci bo na Ali i Temu wybór jest ogromny wybór, a wiadomo, że oni są mistrzami reklamy;)
Już prawie popełniłem Lumontop B01 ale jakoś barwa mnie nie przekonuje a jak Diodek wrzucił powonanie do Sofirna BN01 to zrezygnowalem. Chciałem tą 2gą kupić ale ceny nieźle podskoczyły. Ciekaw jestem czy cokolwiek w kwocie około 100pln jest na chińskich portalach godne uwagi
Noname z allegro (podobno z CREE), Tiross TS-1103, Petzl Tikka 2, MacTronic Epic, Solarstorm SC02, Solarstorm X2, Skillhunt H02 New, Sofirn HS 40, Sofirn HS 20, Wurkkos WK 03, Conyoy S2+, Astrolux B04, Offbondage 1000