przełączanie trybów w driverku z KAIdomain
- Calineczka
- Kontakt:
przełączanie trybów w driverku z KAIdomain
Elo;-)
Panowie, kupiłem sobie cuś takiego:
http://www.kaidomain.com/WEBUI/ProductD ... ranID=3215
W opisie jest:
Three main-light-modes:
1) Low / Med / High / Strobe / SOS
2) Low / Med / High
3) Low / Med / High / Strobe / Police Strobe / Slow blink (3Hz) / Slow blink (1Hz) / SOS
To switch to the next main-light-mode, turn on the light at 4-5 second interval (it will blink) at any low light mode.
...i ja za diabła nie moge dojść jak miedzy grupami trybow przelaczac, moj angielski taki straszny widac...klikam klikam...i nic.HELP
Panowie, kupiłem sobie cuś takiego:
http://www.kaidomain.com/WEBUI/ProductD ... ranID=3215
W opisie jest:
Three main-light-modes:
1) Low / Med / High / Strobe / SOS
2) Low / Med / High
3) Low / Med / High / Strobe / Police Strobe / Slow blink (3Hz) / Slow blink (1Hz) / SOS
To switch to the next main-light-mode, turn on the light at 4-5 second interval (it will blink) at any low light mode.
...i ja za diabła nie moge dojść jak miedzy grupami trybow przelaczac, moj angielski taki straszny widac...klikam klikam...i nic.HELP
- Calineczka
- Kontakt:
Jak dla mnie, to znaczy: By przełączyć na następny główny tryb światła, włącz latarkę w 4-5 sekundowym odstępie / przedziale czasu [ interval - Space of time between any two points or events; A space between things ] ( będzie mrugała / migała ) na dowolnym słabym ( Low ) trybie. - Czyli totalny bełkot, bo nie umiem sobie tego wyobrazić .To switch to the next main-light-mode, turn on the light at 4-5 second interval (it will blink) at any low light mode.
A tak w ogóle, mi by 5 ( Low / Med / High / Strobe / SOS ) trybów wystarczyło .
proste- jeśli odpalisz w trybie low, to lampka mrygnie po ok 4-5s, wtedy ją wyłączasz i jesteś w następnej grupie. Szybie wył i wł (w sumie często wystarcza lekki nacisk na wyłącznik revers) i masz następny tryb w grupie.
Proste i wygodne.
Zaletą tego drivera jest właśnie możliwość wybranie grupy jedynie z low/mid/high - często mrugania wkurzają.
Proste i wygodne.
Zaletą tego drivera jest właśnie możliwość wybranie grupy jedynie z low/mid/high - często mrugania wkurzają.
- Calineczka
- Kontakt:
...no to ja mam chyba kolejna partie trafionych driverkow
napisze jak ja Ciebie, Pawle zrozumialem...co robie...
-wlaczam latarke w low
-swiatelko mrugnie po 4-5sek( u mnie to po ok 2sekundach)
-szybko wylaczam latarke
-jak ja ponownie wlacze mam juz inna grupe trybow
-i to nie dziala .Jak dlugo bym nie czekal po wylaczeniu, nawet jak szybko wlacze, wylacze i czekam na drugie mrugniecie...czegokolwiek bym nie robil, co mi przychodzi do glowy po owym mrugnieciu-zawsze mam low-mid-hi, nic innego.
napisze jak ja Ciebie, Pawle zrozumialem...co robie...
-wlaczam latarke w low
-swiatelko mrugnie po 4-5sek( u mnie to po ok 2sekundach)
-szybko wylaczam latarke
-jak ja ponownie wlacze mam juz inna grupe trybow
-i to nie dziala .Jak dlugo bym nie czekal po wylaczeniu, nawet jak szybko wlacze, wylacze i czekam na drugie mrugniecie...czegokolwiek bym nie robil, co mi przychodzi do glowy po owym mrugnieciu-zawsze mam low-mid-hi, nic innego.
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
...no właśnie, tak mi się wydawało, że Pawelsz ma takiego driverka i będzie wiedział dokładnie...wiedział, powiedział, niestety ja widac mam wersję zubożoną...naklikałem się dzisiaj...i nic z tego.Jakiś pech...chciałem też ruszyć driverek by Df do przodu a tu programator przestał działać, ehh...miałem jechać do mechanika auto silnik wyregulowac na kompie-komp mu padł....czy ktoś się chce ze mna na coś dzisiaj umówić? Zamieniam się w fatum czy cuś ?
p.s. nie wspomniałem...zaczęła mi znikac klawiatura w kompie, to cud że do Was piszę
p.s. nie wspomniałem...zaczęła mi znikac klawiatura w kompie, to cud że do Was piszę