Koniec z latarkami Grega?
Moderator: greg
Koniec z latarkami Grega?
Hej,
czy Greg już nie robi latarek które tutaj oferował? Mam już ich kilka ale czas leci
A może można je znaleźć w innym miejscu?
Pozdrawiam.
czy Greg już nie robi latarek które tutaj oferował? Mam już ich kilka ale czas leci
A może można je znaleźć w innym miejscu?
Pozdrawiam.
5 latarek Grega.
Re: Koniec z latarkami Grega?
Nie wiem czy robi wszystkie jakie tutaj oferował, na pewno robi Convoya C8 bo właśnie ustalam z Gregiem co w niej mogę zmienić
A gdzie można go znaleźć? Jakieś inne forum?
Przed chwilą zauważyłem że na Allegro jest dostępny.
Przed chwilą zauważyłem że na Allegro jest dostępny.
5 latarek Grega.
Wiesz co jak wejdziesz na jego profil to wybierz "wyślij e-mail do greg" to Ci na maila odpisze.
Hej,
komercyjne konto Grega na znanym portalu e-handlowym ma multum ofert. Może po prostu nie ma czasu pisać na forach, za to ma czas produkować i odpisywać na maile...?
zdrawki!
komercyjne konto Grega na znanym portalu e-handlowym ma multum ofert. Może po prostu nie ma czasu pisać na forach, za to ma czas produkować i odpisywać na maile...?
zdrawki!
To chyba ogólnie ma chyba związek z malejącą popularnością takich forów, teraz większość osób udziela się na facebook-u itp.
Ale tak na maile odpisuje.
Teraz czekam aż wprowadzi do oferty C8 3x XP-L, miała być w styczniu ale jak to Greg artysta coś tam pewnie dopracowuje
Ale tak na maile odpisuje.
Teraz czekam aż wprowadzi do oferty C8 3x XP-L, miała być w styczniu ale jak to Greg artysta coś tam pewnie dopracowuje
Mam dwa convoye c8 od Grega i chciałbym coś wypaśniejszego. Np jakiegoś grubasa na dwa lub trzy 18650 o dużej mocy. Coś takiego wyprodukował może?
Gdzieś jest zapowiedź nowej C8 na trzy diody? Jaki spec będzie?
Gdzieś jest zapowiedź nowej C8 na trzy diody? Jaki spec będzie?
'Uzywam Latarki od Grega x1 3x XP-L - Kupilem ja w 2015 od tamtej pory uzywam ja codziennie, Latarka jest tak złochana z czarnej zrobiła sie cała srebrna a Swieci nadal jak nowa w dniu Zakupu. Najlepsza rzecz jaka w zyciu kupiłem. 6 lat uzywania nie robi na niej wrazenia.
Dziś sfajczył mi się Convoy C8 od Grega. Niestety. Szukam następcy. Ktoś coś?
Informacja C8 to za mało - (samochód, jaki? czerwony ...) - jaka dioda tam była/jest - chcesz zasięgu, szerokości czy pół na pół - nie znając danych dostaniesz pojazd, czerwony, ale kombajn ... do buraków https://www.youtube.com/watch?v=0zrfJfhkzjw ...
Nie wiedząc sugeruje to https://pl.aliexpress.com/item/1005003201531985.html - albo szeroko z XHP70 albo daleko z SST70 ...
Nie wiedząc sugeruje to https://pl.aliexpress.com/item/1005003201531985.html - albo szeroko z XHP70 albo daleko z SST70 ...
Racja dzieki. Miałem Convoy C8, XP-L HI 1600lm.
Sprawdzała mi się.
Chcę czegoś uniwersalnego zasięg okolice 300m wystarcza ale nie chciałbym mniej.
Najlepiej z kilkoma trybami 5%-15% 30% 50% i turbo setka.
Migacze SOS mi nie potrzebne.
Z wyjmowanym wymiennym aku 18650 lub większym który naładuję poza latarką. (mam Xtar Dragon vp4 Plus z tym celu)
Masa latarki nie gra roli. Konieczna deszczoszczelność.
Budżet 500zł.
Nie chcę cud z chin.
Myślę o: https://allegro.pl/oferta/latarka-convo ... 1005343457
No i zależy mi na czasie jako że poprzedniczka padła nie mam światełka...
Właściwie to chciałbym już zamówić. Ale coś Greg mi nie odpisuje.
Sprawdzała mi się.
Chcę czegoś uniwersalnego zasięg okolice 300m wystarcza ale nie chciałbym mniej.
Najlepiej z kilkoma trybami 5%-15% 30% 50% i turbo setka.
Migacze SOS mi nie potrzebne.
Z wyjmowanym wymiennym aku 18650 lub większym który naładuję poza latarką. (mam Xtar Dragon vp4 Plus z tym celu)
Masa latarki nie gra roli. Konieczna deszczoszczelność.
Budżet 500zł.
Nie chcę cud z chin.
Myślę o: https://allegro.pl/oferta/latarka-convo ... 1005343457
No i zależy mi na czasie jako że poprzedniczka padła nie mam światełka...
Właściwie to chciałbym już zamówić. Ale coś Greg mi nie odpisuje.
Trochę anegdotycznie - wszystkie latarki są z Chin więc nie masz wyboru ...
Do rzeczy - niestety tu ci nie pomogę - latarki dostępne od zaraz to albo sklepiki tematyczne lub od kogoś kto dłubie - to drugie coraz mniej opłacalne - przy kwocie 500 zł szukałbym jednak z Chin czegoś na wypasie ale prostego konstrukcyjnie - idzie to wtedy naprawić młotkiem i na miejscu.
Skoro nie chcesz czekać to ja nie pomogę - mogę wskazać ale tu na miejscu nie wskaże - wiecej wiem o tym co chinach piszczy niż w Polsce, mimo wszystkich utrudnien jest po prostu taniej.
Wskazana wczesniej/wyżej latara jest 4x mocniejsza od Twojego C8 obecnego - w wersji SSt ma i zasięg i szerokość.
Do rzeczy - niestety tu ci nie pomogę - latarki dostępne od zaraz to albo sklepiki tematyczne lub od kogoś kto dłubie - to drugie coraz mniej opłacalne - przy kwocie 500 zł szukałbym jednak z Chin czegoś na wypasie ale prostego konstrukcyjnie - idzie to wtedy naprawić młotkiem i na miejscu.
Skoro nie chcesz czekać to ja nie pomogę - mogę wskazać ale tu na miejscu nie wskaże - wiecej wiem o tym co chinach piszczy niż w Polsce, mimo wszystkich utrudnien jest po prostu taniej.
Wskazana wczesniej/wyżej latara jest 4x mocniejsza od Twojego C8 obecnego - w wersji SSt ma i zasięg i szerokość.