Skilhunt H04
Re: Skilhunt H04
Jutro do wzięcia H04 RC z kupnem na Ali za 37,5 USD z tym lepszym paskiem. Chce jakaś latarkę kupić bratu pod choinkę do ogólnego użytku. Warto za tyle ? Nie śledzę cen dlatego pytam.
Latarka jest dobra rzeczywiście. Cena nieco niższa niż w standardowym okresie. Przejrzyj OLX, być może znajdziesz w zbliżonej cenie. Zwróć uwagę, że przesyłki z 11.11 potrafią spływać do lutego.
Jest wysyłka z Polski i za 2 zapłaciłem 66USD jak coś to działają kody z peppera
No to super cena i szybka dostawa. Gratuluję.
Może mi ktoś doradzić w tej latarcie jakiej potrzebuje baterii tj. ile musi mieć tych amperów prądu ?
https://allegro.pl/oferta/akumulator-nc ... 9401782122 taka bateria będzie dobra?
https://allegro.pl/oferta/akumulator-nc ... 9401782122 taka bateria będzie dobra?
NCR18650B Panasonic to bardzo dobry akumulator. Ważne, żeby był z pewnego źródła.
Nie chcę zakładać nowego tematu. Tyczy się tego modelu jedynie w wersji RC jaka dioda wg was lepsza do zastosowań warsztatowych w 90% przy samochodach. Neutralna biel, czy jednak High CRI LED. Proszę o pomoc.
Solarforce L2P extended XM-L2 T6 3C mod greg,
EDC X1 extended XM-L2 T6 3C mod greg,
Convoy s2+ 3x XP-G2 S3 3C 3.5A 3way mod Dariusz70
Convoy s2 własny mod
Convoy s2 własny mod
-
Z mojego osobistego doświadczenia, nie zauważyłem jakiegoś negatywnego wpływu neutralnej bieli. Oczywiście tyczy się to, grzebania przy elektryce czy elektronice samochodowej. Kolory wiązek itp. Do prac mechanicznych to i zimna biel wystarczy. Wiadomo High CRI to lepsze postrzeganie barwy na kabelkach.
Dziękuję za odpowiedźmurgrabia1410 pisze: ↑poniedziałek 04 sty 2021, 23:09Z mojego osobistego doświadczenia, nie zauważyłem jakiegoś negatywnego wpływu neutralnej bieli. Oczywiście tyczy się to, grzebania przy elektryce czy elektronice samochodowej. Kolory wiązek itp. Do prac mechanicznych to i zimna biel wystarczy. Wiadomo High CRI to lepsze postrzeganie barwy na kabelkach.
Solarforce L2P extended XM-L2 T6 3C mod greg,
Convoy s2 własny mod
Convoy s2 własny mod
Koledzy, czy da się łatwo zamienić w H04R RC reflektor na soczewkę TIR z H03?
I czy da się odkręcić tubę w H03/H04 nie niszcząc jej?
I czy da się odkręcić tubę w H03/H04 nie niszcząc jej?
pozdrav
-
Na budgetlightforum twierdzą, iż wysokości są inne. A czy da się odkręcić? Zależy od tego ile nałożyli kleju na gwint. Jedne mają inne nie. Podgrzewać nie ma co. Bo uszkodzimy elektronikę. Kawał gumy, imadło i klucz to rur. Może puści.
Dzięki.
Na dodatek chciałem H04R mini z wysokim CRI (brak mini z TIR), a tam jest Samsung wielkości XP-G (3,5x3,5mm) a w H03 jest XM-L(5x5mm) czyli ogólna kicha...
Na dodatek chciałem H04R mini z wysokim CRI (brak mini z TIR), a tam jest Samsung wielkości XP-G (3,5x3,5mm) a w H03 jest XM-L(5x5mm) czyli ogólna kicha...
pozdrav
Mój pierwszy post więc wszystkich serdecznie najmilej jak potrafię witam
Cym różnią się wersję H04, H04F, H04R? Bo RC to przy nazwie to znaczy, że ma wbudowaną ładowarkę?
Cym różnią się wersję H04, H04F, H04R? Bo RC to przy nazwie to znaczy, że ma wbudowaną ładowarkę?
Optyką.
Czy światło z zakrytym reflektorem wersji H04F jest porównywalne z wersją TIR?
Jak różni się high cri od zimnego i neutralnego?
Jak różni się high cri od zimnego i neutralnego?