Brak grup trybów - Convoy S2+
Brak grup trybów - Convoy S2+
Cześć, zwracam się do was z prośbą o pomoc, ponieważ mam problem z niedawno zakupioną latarką Convoy S2+. Czy możliwe jest, aby nie posiadała ona dwóch grup trybów świecenia? Na najniższym poziomie latarka nie mruga, ponadto posiada inne tryby pracy niż te, które udało mi się znaleźć. Wygląda to mniej więcej tak: tryb najsłabszy, średni, wysoki, bardzo wysoki. Czy wychodziły takie warianty tej latarki, czy może nadziałem się na podróbę? Jakoś wykonania i moc oświetlenia sugerują raczej, iż jest to oryginalny produkt. Dzięki za odpowiedzi
Re: Brak grup trybów - Convoy S2+
Prawdopodobnie masz grupę 4 trybów, czyli jeden z nowszych sterowników. Jak masz jakiś model z diodą osram, samsung czy sst to już niemal pewniak że masz ten driver. Jednak jak podasz link gdzie ją dokładnie kupiłeś to będzie można powiedzieć coś więcej.
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Re: Brak grup trybów - Convoy S2+
Bingo
PS. Na przyszłość bierz latarki od Simona (oficjalny sklep Convoy) z moim rabatem. Zostanie Ci kilka złotych. Dla przykładu ten model wyszedł by Ci 13.99$.Lista sterowników, programów, różnych narzędzi 4 tryby (0.1% -3% -30% -100%)
Moje recenzje oświetlenia na YouTube