Jako, że w pierwszym poście się nie przywitałem, za co dostałem słuszne ostrzeżenie, z pokorą je przyjmuję i przepraszam za faux paux.
W związku z tym przede wszystkim chciałbym powiedzieć wszystkim : Witam forumowiczów.
A teraz do rzeczy. Nie wiem jak w latarce EagTac D25LC2 Clicky ustawić by zawsze włączała mi się w trybie Medium, zawsze włącza się na low. Ktoś pomoże?
Ustawienie EagTac D25LC2 Clicky
-
Re: Ustawienie EagTac D25LC2 Clicky
W recenzjach pisze, że jedynie można ustawić aby włączała się w trybie Moon lub Low.
Nie wiem czy do końca to masz na myśli, ale znalazłem coś takiego:
"Access output groups 1 & 2 - Tight the head to access group 2 output. Loose the head to access group 1 output."
"Define any output level as start-up output level for group 2 (loose head). To toggle this setting, with head tighten, turn on the light, wait for at least one second, and repeat loose and tight for three times."
"Access output groups 1 & 2 - Tight the head to access group 2 output. Loose the head to access group 1 output."
"Define any output level as start-up output level for group 2 (loose head). To toggle this setting, with head tighten, turn on the light, wait for at least one second, and repeat loose and tight for three times."
Działa, dzięki wielkie