Pytanie jak w tytule. Jestem zrozpaczony. Czy komuś działa SPRAWNIE rozwiązanie widoku 3 kalendarzy w jednej aplikacji i poprawnie się synchronizuje ? Potrzebuję własny prywatny, roboczy, oraz (sam widok) mojej nie-żony prywatno-roboczy.
W moim przypadku zacząłem używać kalendarza google, podpiąłem sobie na telefonie analogiczny z roboty (dodałem konto tamto google) i po małych komplikacjach wszystko hula.
Niestety moja nie-żona swój kalendarz udostępniła mojemu prywatnemu kontu i za nic nie pokazowało się to w mojej aplikacji kalendarza (po zalogowaniu na url z komputera owszem), próbowałem wszystkiego. Udostępniła więc to na moje inne konto google a ja dodałem to konto u siebie w aplikacji ....voila! ...na chwilę To znaczy widać było wszystko i na stronie i w apce ale tylko te wydarzenia od momentu udostępnienia kalendarza ....wszystkie kolejne już sie nie pojawiają ani tu ani tu
No to myślę spróbuję Outlooka...dodaję konta...widać tylko jeden kalendarz..porażka
jakich używacie współdzielonych kalendarzy w pracy/życiu ?
U mnie to śmiga bez problemu w Google. Musiałem tylko zaznaczyć, żeby udostępniony kalendarz (skreślony na zdjęciu) był widoczny razem z moim, gdzieś tutaj to się robiło, ale podejrzewam że to już zrobiłeś..:
S2+: XM-L2 U2-1B 2.1A || XM-L2 T6-4C 2.1A || (MOD) XP-E2 Red 1.4A || 365nm Nichia UV
S2 XP-L HI 2.8A || BLF Q8 || Skilhunt H03 NW || Astrolux C8 XP-L HI 3B || KDLITKER C8.2 XHP35 HI NW || L6 XHP70 N2-3A || L2 XP-L HI V2-1A
S2 XP-L HI 2.8A || BLF Q8 || Skilhunt H03 NW || Astrolux C8 XP-L HI 3B || KDLITKER C8.2 XHP35 HI NW || L6 XHP70 N2-3A || L2 XP-L HI V2-1A