Pokażcie swoje światełka!
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Bo ja wiem czy szkoda?Calineczka pisze:Szkoda. W mojej D20 byla mozliwosc regulacji trybu, byl attiny...
Też tak myślę, może wystarczy go wymienić? Dla przeciętnego użytkownika to na pewno łatwiej i wygodniej niż przeprogramowywać proca, chociaż proc większe możliwości daje.Calineczka pisze:pewnie nie ma procka a jedynie jakis rezystorek w przetwornicy, zmieniajacy parametry pracy.
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
A mam jeszcze pytanie
Czy może mi ktoś podać średnicę oryginalnego sterowniczka ? Bo ciągle mnie kusi podmiana na sku 15880, wydaje się być możliwa , a latareczka malutka i chętnie bym ją widział w miejscu a10
Edit
Znalazłem odpowiedź. Latarka ma 1,5 cm w najszerszym miejscu, więc sterownik pewnie ma z 10-11 mm
Czy może mi ktoś podać średnicę oryginalnego sterowniczka ? Bo ciągle mnie kusi podmiana na sku 15880, wydaje się być możliwa , a latareczka malutka i chętnie bym ją widział w miejscu a10
Edit
Znalazłem odpowiedź. Latarka ma 1,5 cm w najszerszym miejscu, więc sterownik pewnie ma z 10-11 mm
Zrysuj sobie schemat sku 15880, rozlutuj i polutuj na własnej produkcji PCB, lub raczej 2 na kanapkę i gotowe
Sterownik extended v3.5 HE <klik>
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
Instrukcje sterowników w PDF <klik>
kontakt: info(at)krypton(dot)pl
(podstawić @ i . w stosowne miejsca)
- Calineczka
- Kontakt:
W tym tygodniu bedzie miala brata/siostrzyczke w postaci D10. Jak narazie dziala tak jak powinna tylko trzeba nauczyc sie jak tym sterowac, w koncu ma 256 trybow jasnosci
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU