Ładowarka USB i akumulatorki r03
Ładowarka USB i akumulatorki r03
Witam,
potrzebuję zakupić przynajmniej 2, ale najlepiej 4 akumulatorki AAA r03 oraz ładowarkę do tego. Zależy mi aby ładowarka była na USB, abym mógł ładować akumulatorki również z powerbanka. Ładowarka może być tylko na 2 akumulatorki, no chyba, że jest jakaś atrakcyjna cena na ładowarkę z 4 miejscami.
Akumulatorki będą wykorzystywane przede wszystkim w tylnej lampce rowerowej.
Cena za cały zestaw im mniejsza tym lepsza, no ale żeby to działało. Nie zależy mi na cudach techniki, tylko żeby spełniało swoją funkcję i działało
Z góry dziękuję za propozycje.
potrzebuję zakupić przynajmniej 2, ale najlepiej 4 akumulatorki AAA r03 oraz ładowarkę do tego. Zależy mi aby ładowarka była na USB, abym mógł ładować akumulatorki również z powerbanka. Ładowarka może być tylko na 2 akumulatorki, no chyba, że jest jakaś atrakcyjna cena na ładowarkę z 4 miejscami.
Akumulatorki będą wykorzystywane przede wszystkim w tylnej lampce rowerowej.
Cena za cały zestaw im mniejsza tym lepsza, no ale żeby to działało. Nie zależy mi na cudach techniki, tylko żeby spełniało swoją funkcję i działało
Z góry dziękuję za propozycje.
Ostatnio zmieniony czwartek 28 lis 2019, 18:09 przez kbn, łącznie zmieniany 1 raz.
viewtopic.php?t=1099&postdays=0&postorder=asc&start=950
A jak ci się nie chce czytać (mnie by się nie chciało na przykład) to bierz Vartę, bo ma fajną nazwę a jak kupowałem zwykłe paluszki AAA to były tanie i dobre. Mają chyba akumulatorki AAA 1000mAh w dobrej cenie, widziałem jakiś czas temu.
Lii-202
Lii-202 5 zł tańsza tylko że bez kartonika jak wynika ze zdjęć (lasy płaczą, weź bez kartonika)
Ma port USB i służy jako power bank i ma też Micro USB i można ładować jak telefon.
I tak sobie teraz myślę...a jakby tak połączyć te dwa porty jednym kablem..? To by się jedno ogniwo ładowało od drugiego...
A jak ci się nie chce czytać (mnie by się nie chciało na przykład) to bierz Vartę, bo ma fajną nazwę a jak kupowałem zwykłe paluszki AAA to były tanie i dobre. Mają chyba akumulatorki AAA 1000mAh w dobrej cenie, widziałem jakiś czas temu.
Lii-202
Lii-202 5 zł tańsza tylko że bez kartonika jak wynika ze zdjęć (lasy płaczą, weź bez kartonika)
Ma port USB i służy jako power bank i ma też Micro USB i można ładować jak telefon.
I tak sobie teraz myślę...a jakby tak połączyć te dwa porty jednym kablem..? To by się jedno ogniwo ładowało od drugiego...
DziękujęMocarny pisze:viewtopic.php?t=1099&postdays=0&postorder=asc&start=950
Lii-202
Ponoć LADDA = Eneloop
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
-
W Polsce takie coś https://seltrade.pl/akumulatorki-gp-rec ... es-2600mah można kupić za 27 brutto, tu zaś https://pl.aliexpress.com/item/32787374322.html - bardzo dobre chińskie - używam osobiście takich samych oryginalnych od 4 lat ładowane co kilka dni.