Jaki uchwyt do lampki rowerowej?
Jaki uchwyt do lampki rowerowej?
Witam,
Jak w temacie - zastanawiam się / poszukuję uchwytu do lampki rowerowej. Obudowa będzie z profilu aluminiowego 55mm (z tego miejsca pozdro dla Darka ).
W oko wpadł mi ten z poniższej fotki (model: author A-X-ray 2006, A-X-Guard), ale nie wiem czy w miarę "bezboleśnie" będzie można go zaadoptować. Pewnie trzeba by było usunąć górną część...
A może coś własnej produkcji?
Napiszcie proszę jakie uchwyty Wy stosujecie.
Thx & Pozdro!
Jak w temacie - zastanawiam się / poszukuję uchwytu do lampki rowerowej. Obudowa będzie z profilu aluminiowego 55mm (z tego miejsca pozdro dla Darka ).
W oko wpadł mi ten z poniższej fotki (model: author A-X-ray 2006, A-X-Guard), ale nie wiem czy w miarę "bezboleśnie" będzie można go zaadoptować. Pewnie trzeba by było usunąć górną część...
A może coś własnej produkcji?
Napiszcie proszę jakie uchwyty Wy stosujecie.
Thx & Pozdro!
- Załączniki
-
- Uchwyt Author A-X-ray 2006, A-X-Guard
- author A-X-ray 2006, A-X-Guard.jpg (89.18 KiB) Przejrzano 8391 razy
Ostatnio zmieniony czwartek 15 paź 2009, 09:34 przez stfk, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja do kwadraciaka dałem to http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5777
Do tego dorobiony mam z kawałka miedzi/aluminium 23x5x10mm żeby pasłował do szyn w holderze, a i zmieniłem oryginalne śruby na dłuższe 20xM4 imbus i spiłowałem minimalnie aby pasował na kierownice 31,8mm
Nie mam teraz zdjęcia ale dodam później.
Do tego dorobiony mam z kawałka miedzi/aluminium 23x5x10mm żeby pasłował do szyn w holderze, a i zmieniłem oryginalne śruby na dłuższe 20xM4 imbus i spiłowałem minimalnie aby pasował na kierownice 31,8mm
Nie mam teraz zdjęcia ale dodam później.
Spoczko, zapodaj zdjęcia. A co sądzisz o tym: SKU 5819 ? Zdaje się, że kolega Tomek210 ten model wykorzystał.
Tak właśnie ten Tomek zastosował u siebie i dokładnie na tym się wzorowałem.stfk pisze:Spoczko, zapodaj zdjęcia. A co sądzisz o tym: SKU 5819 ? Zdaje się, że kolega Tomek210 ten model wykorzystał.
Jam co prawda nie stfk, ale... ten uchwyt dostaniesz w każdym sklepie rowerowym zaopatrującym się w Velo. Jeżeli nie będzie na stanie, sklep będzie mógł dla Ciebie zamówić.gmpst2000 pisze:@stfk - gdzie zakupiłeś to-to cudo zwane : Uchwyt Author A-X-ray 2006, A-X-Guard? Potrzebuję identyczny do mojego GPS'a, bo mi się popsuło.. buuuubuuuuu .
Witam
Na stronie www.velo.pl znajdziesz adres najbliższego sklepu, który z nimi współpracuje
Gdyby był jakiś problem z zamówieniem to daj znać na PW
Na stronie www.velo.pl znajdziesz adres najbliższego sklepu, który z nimi współpracuje
Gdyby był jakiś problem z zamówieniem to daj znać na PW
Pozdrawiam,
Leszek W.
Leszek W.
Ja zamówiłem z sklepie www.bike-on.pl.gmpst2000 pisze:@stfk - gdzie zakupiłeś to-to cudo zwane : Uchwyt Author A-X-ray 2006, A-X-Guard? Potrzebuję identyczny do mojego GPS'a, bo mi się popsuło.. buuuubuuuuu .