Spor na Aliexpress zaraz po wysylce-pytanie.
Spor na Aliexpress zaraz po wysylce-pytanie.
Witajcie.
Czy ktoś z Was zakladal spór na Aliexpress zaraz po wysyłce towaru?Zamowilem pierdołke z wysyłką rejestrowaną, dzis patrze i widze że wysłali zwykłym listem przez Yanwen. Gdybym wiedzial że taki będzie obrót szukał bym innej oferty.Jak myślicie, czekqć jak dojdzie towar czy odrazu interweniować?
Czy ktoś z Was zakladal spór na Aliexpress zaraz po wysyłce towaru?Zamowilem pierdołke z wysyłką rejestrowaną, dzis patrze i widze że wysłali zwykłym listem przez Yanwen. Gdybym wiedzial że taki będzie obrót szukał bym innej oferty.Jak myślicie, czekqć jak dojdzie towar czy odrazu interweniować?
ILPT
A pisałeś do sprzedającego czemu tak zrobił ? Pogadaj może najpierw, później wytaczaj cięższe działa. Sam piszesz że pierdoła, to nie szkoda nerwów ?
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
marekwoj a jaki to sprzedawca był ? Może skaktus też na niego trafił. Jeżeli okaże się że to ten sam, można już cwaniakowi nosa utrzeć że pisze jedno, robi drugie.
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Przesyłka cały czas w drodze.Zostało 27 dni. Do tego dochodzi problem z inną paczką z śledzeniem.Od 3 czerwca jej status się nie zmienił.Inna paczka, też tego samego typu, nadana 30 czerwca, ma już status wysłania z Zhengdou, pierwsza wciąż w Zhengdou i się nie rusza.Już nie licze że ją dostane.Trzeba zamówić chyba u kogoś innego...
ILPT
Panjarek - widzę że masz dużo cierpliwości...Mój pokład już się wyczerpał. Przesyłka zamówiona 28 maja, wyruszyła w drogę 3 czerwca. W statusie na ali ma info - wysłano z magazynu i zaraz - przyjęto w magazynie. Od tego dnia nic się nie dzieje. W info od poczty polskiej - nadejście do Zhengdou 3 czerwca i zero info, przesyłka według PP to list polecony ekonomiczny. Inne serwisy do śledzenia mówią - 12 czerwca, zatrzymano do kontroli celne w Frakfurcie I tyle. Cisza. Mam czas do 29 lipca. Chińczyk odpisał tak samo jak ty
ILPT