A co z szanowną młodzieżą spędzającą całe popołudnia i przedpołudnia na lekcjach w szkołach z nosem w smarcie...? Przecież nie starcy chcę kupować zmodowanego S2+ na kierę roweru. Ilość sprzedawanych nawet na allegro Convoyów jest zdumiewająca (przez ostatnie dni jestem w temacie hehe) dlatego wciąż zadaję sobie pytanie czemu w ogóle wisiały te G25C aż tak długo:O
Chyba znalazłem odpowiedź - bo nikt nawet nie szukał innych alternatyw.
Pomocy!!! Sunwayman G25C z allegro fake czy ori...?
Zapytaj tych co nie kupili...
Trochę na boku - zanim zacząłeś szukać nałykałeś się trochę wiedzy - chwała Tobie.
To pozwoliło Ci jako "znawcy tematu" odnaleźć pożądany produkt - większość ludzi chce "wejść i wyjść" bez przygotowania, ba nawet bez chęci łykania wiedzy bo "za trudna, bez sensu i niepotrzebna" - TY raczyłeś zassać takowa co pozwoliło Ci odnaleźć perełkę - trudno mieć pretensje do idiotów samym sobie zamykającym drogę do "lepszego jutra" jeśli mimo dostępnej łatwo wiedzy nie chcą jej łykać - Ty "łykłeś" i dostałeś nagrodę - sobie pogratuluj - brawo Ty.
Podsumowując - pytanie dlaczego TY a inny NIE skieruj do psychologa który na wielostronicowym eseju wyjaśni CI mentalność ludzka z podziałem na cechy decydujące o tym czy o owym - cena, marketing i Convoy to TYLKO WYCINEK tego co sprawia że decydujesz się na coś - ale to już debata nie w latarkowym świecie gdzie parametry i cechy światełka powinny być decydujące a psyche które jest kapryśne i czasem mocno dziwne - bo czerwone czasem to burgund jest co dla faceta znającego 3 kolory na krzyż wydaje się abstrakcyjne ...
PS - tak max tryb to 10W z czego 6W to ciepło - mała latarka = gorąca latarka - tutaj musisz się podszkolić bo wynika że wiedzę masz ale wyrywkową
Trochę na boku - zanim zacząłeś szukać nałykałeś się trochę wiedzy - chwała Tobie.
To pozwoliło Ci jako "znawcy tematu" odnaleźć pożądany produkt - większość ludzi chce "wejść i wyjść" bez przygotowania, ba nawet bez chęci łykania wiedzy bo "za trudna, bez sensu i niepotrzebna" - TY raczyłeś zassać takowa co pozwoliło Ci odnaleźć perełkę - trudno mieć pretensje do idiotów samym sobie zamykającym drogę do "lepszego jutra" jeśli mimo dostępnej łatwo wiedzy nie chcą jej łykać - Ty "łykłeś" i dostałeś nagrodę - sobie pogratuluj - brawo Ty.
Podsumowując - pytanie dlaczego TY a inny NIE skieruj do psychologa który na wielostronicowym eseju wyjaśni CI mentalność ludzka z podziałem na cechy decydujące o tym czy o owym - cena, marketing i Convoy to TYLKO WYCINEK tego co sprawia że decydujesz się na coś - ale to już debata nie w latarkowym świecie gdzie parametry i cechy światełka powinny być decydujące a psyche które jest kapryśne i czasem mocno dziwne - bo czerwone czasem to burgund jest co dla faceta znającego 3 kolory na krzyż wydaje się abstrakcyjne ...
PS - tak max tryb to 10W z czego 6W to ciepło - mała latarka = gorąca latarka - tutaj musisz się podszkolić bo wynika że wiedzę masz ale wyrywkową
Ostatnio zmieniony piątek 29 mar 2019, 23:26 przez Mociumpel, łącznie zmieniany 3 razy.
Pytanie już w temacie zanim klepnę na wóz, czy w max trybie to normalne jest, że już po kilku sekundach obudowa robi się naprawdę gorąca...?
No przecież pisałem, żem amator w podeszłym wieku lubujący się w chińczykach do 2,5$ max ahahahaha
Podjarany świecę non stop i podgrzewam atmosferę w pokoju nie znając jeszcze specyfikacji tego światełka ale już niebawem to się zmieni. Pomierzę sobie rzeczywiste prądy i wtedy będę całkowicie spełniony i zadowolony. Nie sądziłem, że można się tak podjarać zwykłym światłem hehe
PS Zacna ta Cometa. Jednak zoomiaki są dla mnie najlepszym kompromisem.
No przecież pisałem, żem amator w podeszłym wieku lubujący się w chińczykach do 2,5$ max ahahahaha
Podjarany świecę non stop i podgrzewam atmosferę w pokoju nie znając jeszcze specyfikacji tego światełka ale już niebawem to się zmieni. Pomierzę sobie rzeczywiste prądy i wtedy będę całkowicie spełniony i zadowolony. Nie sądziłem, że można się tak podjarać zwykłym światłem hehe
PS Zacna ta Cometa. Jednak zoomiaki są dla mnie najlepszym kompromisem.
...::: FREEDOM :::...
Wracając jeszcze tylko na chwileczkę dosłownie do tematu szukania ofert itd, to obecnie wszystko za nas robi wyszukiwarka... Zatem nie trzeba spędzać kilkanaście h dziennie na szukaniu - wystarczy kilka razy dziennie wklepać do wyszukiwarki kilka haseł i w kilka minut ogarnąć wypozycjonowane strony. To zajmuje mniej czasu od pisania postów na forum, przynajmniej tak jest w moim przypadku ale jak już wiecie, ja to jestem jakiś inny;)
Pzdr.
Pzdr.
...::: FREEDOM :::...
https://couponsfromchina.com/ na tej www łatwo śledzić co i jak... na chwilę obecną tylko znalazłem za 10,99$
Co do ceny... 36-38zł często się zdarza
Co do ceny... 36-38zł często się zdarza