Kolumny stereo, pomoc w zakupie

....nie pasujące gdzie indziej...
Gregor887

Post autor: Gregor887 »

Prosiłbym o opinię nt. wzmacniacza WS503. Mam taki, lata temu uwalił się transformator i tak stoi... Naprawiać,m czy szukać innego? Słucham bluesa, rocka 70' 80', muzyki poważnej i elektronicznej.
enagem

Post autor: enagem »

belushi pisze: 2. Nie biorę udziału w życiu portalu audio, choć zaglądam tam czasem. wątek https://www.audiostereo.pl/topic/11842- ... -st-gt550/
pokazuje, ze tą 700 można od razu do śmieci wyrzucić ;)...
B
Dlatego na tych portalach nie szukałem aktywnie pomocy, owszem czytałem, ale nie pytałem.
Dlaczego? Bo wiem, bo zdaję sobie sprawę, że zakupy pewnie zakończyły by się na podstawkach do kabli od Cardasa :)
Raz już to przerabiałem, lustrzanka ( bo tylko ten typ robi zdjęcia, reszta tylko gnioty) obiektywy i cała reszta. Na wyjazdy rowerowe nie biorę, na urlopy rodzinne nie biorę, za ciężkie, za duże, za niewygodne.
Kupiłem malutkie i lekkie, dobre bezlustro, robię fantastyczne zdjęcia, pamiątki z moich oraz rodzinnych wyjazdów. Fantastyczne, bo ja je robię, a nie aparat.
belushi

Post autor: belushi »

enagem pisze:
belushi pisze: 2. Nie biorę udziału w życiu portalu audio, choć zaglądam tam czasem. wątek https://www.audiostereo.pl/topic/11842- ... -st-gt550/
pokazuje, ze tą 700 można od razu do śmieci wyrzucić ;)...
B
Dlatego na tych portalach nie szukałem aktywnie pomocy, owszem czytałem, ale nie pytałem.
Dlaczego? Bo wiem, bo zdaję sobie sprawę, że zakupy pewnie zakończyły by się na podstawkach do kabli od Cardasa :)
Raz już to przerabiałem, lustrzanka ( bo tylko ten typ robi zdjęcia, reszta tylko gnioty) obiektywy i cała reszta. Na wyjazdy rowerowe nie biorę, na urlopy rodzinne nie biorę, za ciężkie, za duże, za niewygodne.
Kupiłem malutkie i lekkie, dobre bezlustro, robię fantastyczne zdjęcia, pamiątki z moich oraz rodzinnych wyjazdów. Fantastyczne, bo ja je robię, a nie aparat.
O widzisz, mamy to samo, też szukałem aparatu i też bez 30 tysięcy nie podchodź, bo body i dwa obiektywy to minimum.
Kupiłem bezlustro i jakoś robi zdjęcia i to wg mnie całkiem ładne.
Sprzęt audio ? Dom sprzedaj ale odsłuch będziesz miał boski ;)
Stronę audiovodoo widziałeś ?? To Mekka dla tych co słyszą dźwięk 30kHz ;)

B
enagem

Post autor: enagem »

Przekonały mnie kwantowe zaślepki do Cinch, oraz ich proces dostrajania.
Ale cudowny lakier w zasadzie do wszystkiego, też jest wręcz boski, a gdyby tak posmarować za uszami? :mrgreen:
Daro87

Post autor: Daro87 »

Jak najbardziej byłbym za tymi kolumnami polskiej firmy stx. Od ponad pół roku mam stx electrino 200 w swoim salonie i dla mnie najlepszy sprzęt w tej cenie ;-)
ODPOWIEDZ