Nie ładujące się ogniwo 18650 z DX
- Calineczka
- Kontakt:
"A free replacement unit has been processed for you and you will receive a notification email once we get it shipped. For the defective unit, please keep it and try to find a use to it.
You can track the replacement using your existing order number.
Thank you."
Tak wygląda odpowiedź na temat tej zniszczonej baterii.
Dobrze rozumiem że przygotowują mi darmowa wymiane i mam czekać na e-maila z potwierdzeniem ze wyslali?
You can track the replacement using your existing order number.
Thank you."
Tak wygląda odpowiedź na temat tej zniszczonej baterii.
Dobrze rozumiem że przygotowują mi darmowa wymiane i mam czekać na e-maila z potwierdzeniem ze wyslali?
Tak, przygotowują część zamienną i otrzymasz maila jak ją już wyślą A popsute masz sobie zostawić i znaleźć dla niego jakieś zastosowanie
Aha i możesz tracking'ować paczkę istniejącym numerem zamówienia
Aha i możesz tracking'ować paczkę istniejącym numerem zamówienia
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
Swoja droga ciekawe czy dostane 1 sztukę czy cala paczkę.
[ Dodano: Pon Paź 26, 2009 3:58 pm ]
Dzis dostarczone zostały do mnie ogniwa w ilości 2 sztuk. Co ciekawe ogniwa ktore dostałem to też niby "niebieskie trustfire 2500mah" ale odcień niebieskiego inny, wyprowadzenia + i - inaczej wykonane, czcionka inna i są trochę grubsze.
[ Dodano: Pon Paź 26, 2009 3:58 pm ]
Dzis dostarczone zostały do mnie ogniwa w ilości 2 sztuk. Co ciekawe ogniwa ktore dostałem to też niby "niebieskie trustfire 2500mah" ale odcień niebieskiego inny, wyprowadzenia + i - inaczej wykonane, czcionka inna i są trochę grubsze.