Apka do odtwarzania Youtube.
Apka do odtwarzania Youtube.
Hej.Macie jakąś sprawdzoną i prostą aplikacje na Andka do odtwarzania w tle Youtuba?Chodzi mi o aplikację, którą można wyłączyć bez ręcznego ubijania.Korzystałem z apki Suamp, jednk z niewiadomych przyczyn nagle przestała odtwarzać filmy z komunikatem o braku możliwości buforowania.Głównie chodzi mi o transmisje na żywo.Wiem że można korzystać z Firefoxa jednak zjada ona sporo ramu i akumulatora.
Jakieś propozycje?
Jakieś propozycje?
ILPT
Ja od jakiegoś czasu zacząłem korzystać z YouTube Vanced, dostępne na XDA na telefony z rootem lub bez.
Korzystam z wersji dla roota instalowanej przez Magisk, działa idealnie
Korzystam z wersji dla roota instalowanej przez Magisk, działa idealnie
-
Podpinam się pod temat.
Jest jakaś apka, ale na starego androida 2.3.6? Telefon to SGS+. Jeszcze na początku 2018 roku wbudowana apka działała bez problemu. Teraz pozmieniali coś z TLS i już nic nie działa. Nawet przeglądarka całkowicie się poddała. Można jakoś tego dinozaura wskrzesić? CyanogenMod całkowicie odpada. Fon ma tylko 512 ramu.
Jest jakaś apka, ale na starego androida 2.3.6? Telefon to SGS+. Jeszcze na początku 2018 roku wbudowana apka działała bez problemu. Teraz pozmieniali coś z TLS i już nic nie działa. Nawet przeglądarka całkowicie się poddała. Można jakoś tego dinozaura wskrzesić? CyanogenMod całkowicie odpada. Fon ma tylko 512 ramu.
murgrabia1410, nie warto sam rok temu porzuciłem SGS którego miałem od premiery. Wsparcie wygasa np. Chrome dla androida wymaga min 5.0, od GP zostanie niedługo odcięta wersja 2.2 potem 2.3 w tym roku zaczyna się długo zapowiadany proces przechodzenia na aplikacje 64bit.
Ale jak bardzo chcesz to zobacz na xda na podstawowego SGS była nawet wersja 4.1 więc na wersje z plusem też coś powinno być i działało to nie najgorzej ale to sztuka dla sztuki będziesz się tylko mordował i wkurzał że nic nie działa albo wolno.
Polecił bym jednak kupić za 500zł nowy telefon który będę nieporównywalnie lepszy od starego we wszystkim a starego przywrócić do stanu fabrycznego i traktować jako zapas albo na wycieczki bez prądu jak ma się zapasową baterie
A jeszcze co do lżejszej aplikacji YT zobacz którąś z tych czy zadziała bez grzebania https://www.digitbin.com/youtube-lite-app/ ale też nie ma co liczyć na cuda starsze wersje aplikacji są odcinane a większość nowych wymaga min API 21
Ale jak bardzo chcesz to zobacz na xda na podstawowego SGS była nawet wersja 4.1 więc na wersje z plusem też coś powinno być i działało to nie najgorzej ale to sztuka dla sztuki będziesz się tylko mordował i wkurzał że nic nie działa albo wolno.
Polecił bym jednak kupić za 500zł nowy telefon który będę nieporównywalnie lepszy od starego we wszystkim a starego przywrócić do stanu fabrycznego i traktować jako zapas albo na wycieczki bez prądu jak ma się zapasową baterie
W niczym to nie przeszkadza od samego początku używałem CyanogenMod i lepiej działał niż podstawowa wersja bo był lepiej zoptymalizowany pod kątem urządzeniamurgrabia1410 pisze:CyanogenMod całkowicie odpada. Fon ma tylko 512 ramu
A jeszcze co do lżejszej aplikacji YT zobacz którąś z tych czy zadziała bez grzebania https://www.digitbin.com/youtube-lite-app/ ale też nie ma co liczyć na cuda starsze wersje aplikacji są odcinane a większość nowych wymaga min API 21
UF C2: XM-L2 T6 3C @8AMC; XM-L U2 1C @10AMC; XM-L2 T6 3C@10AMC; XM-L2 U3 7A@10AMC
Na SGS jest nawet Android 7.1, wybierałem kiedyś czy wziąć zwykłego czy tego z plusem i cieszę się że nie wziąłem +, oprócz trochę szybszego procka pod każdym względem słabszy... wsparcie społeczności w zasadzie żadne w porównaniu ze zwykłym SGS. Przez chwilę nawet chciałem kupić SGS tak do zabawy, telefonik miał świetny przetwornik audio o bardzo dużej mocy, łupał nieziemsko
Teraz patrzę że jest też dostępny Lineage OS na Androidzie 7.1 dla plusa, sporo rzeczy niestety nie działa... https://forum.xda-developers.com/galaxy ... s-t3793783
Osobiście bardzo miło wspominam 4.1 śmigał jak rakieta, na nowym telefonie (Xiaomi Mi 2) fabrycznie też zaczynałem od 4.1 i również bardzo miło wspominam...
Jeśli google wymaga dla Chroma minimum 5.0 itp to pozostaje tylko ten Lineage OS... ale generalnie też jestem zdania że czas zmienić telefon, niech to będzie nawet coś na Androidzie GO za 300zł (aczkolwiek doradzał bym dołożenie do jakiegoś Redmi chociażby).
Teraz patrzę że jest też dostępny Lineage OS na Androidzie 7.1 dla plusa, sporo rzeczy niestety nie działa... https://forum.xda-developers.com/galaxy ... s-t3793783
Osobiście bardzo miło wspominam 4.1 śmigał jak rakieta, na nowym telefonie (Xiaomi Mi 2) fabrycznie też zaczynałem od 4.1 i również bardzo miło wspominam...
Jeśli google wymaga dla Chroma minimum 5.0 itp to pozostaje tylko ten Lineage OS... ale generalnie też jestem zdania że czas zmienić telefon, niech to będzie nawet coś na Androidzie GO za 300zł (aczkolwiek doradzał bym dołożenie do jakiegoś Redmi chociażby).