Jak założyć konto na Aliexpress.

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
Awatar użytkownika
pier

Jak założyć konto na Aliexpress.

Post autor: pier »

Witam.

W sumie założenie konta to błachostka a bynajmniej tak powinno być ale na ali chyba coś jest skopane.
Przy próbie założenia konta bez końca wpisuję te końcowe kody "captcha" bez żadnego rezultatu. Kody proste, cztery znaki a więc nie ma mowy o błędnym wpisywaniu. Myślę dobra zaloguje się przez Facebooka. Klikam w niebieski znaczek każe podać mejla podaję klikam w przycisk "Create My Account" i nic absolutnie nic się nie dzieje.
Próbowałem naście razy oba sposoby i nic.
Wiecie o co chodzi?
Awatar użytkownika
Rysiu.

Post autor: Rysiu. »

Jak masz uBlock, AdBlock czy coś podobnego to wyłącz i spróbuj raz jeszcze albo zobacz na innej przeglądarce. Miałem taki sam problem z captcha okazało się że jedna reguła w filtrze blokowała, po jej usunięciu problem zniknął.
UF C2: XM-L2 T6 3C @8AMC; XM-L U2 1C @10AMC; XM-L2 T6 3C@10AMC; XM-L2 U3 7A@10AMC
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Post autor: Dziubek »

Ewentualnie tryb incognito (crtl + shift + n LUB p)
Awatar użytkownika
pier

Post autor: pier »

...piiii... jednak się okazało że założyłem już konto na Ali o czym zapomniałem.
Czyli klikam zapomniałem hasła. Robię co każą i czekam na mejla z kodem. Kod ważny 15 min i oczywiście mejl nie dociera. Kilka prób i zawsze tak samo.
Co jest to jasnej z tym Ali?
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Post autor: Dziubek »

Wywal wszystkie ciasteczka z przeglądarki które są powiązane z Ali ew. użyj trybu prywatnego przy próbie odzysku. Jak to nic nie da, tylko ich support się kłania.
Awatar użytkownika
Rysiu.

Post autor: Rysiu. »

Patrzyłeś do folderu spam/kosz i jaka skrzynka bo na gmail przychodzi bez problemu z skrzynkami typy wp,onet itp. zawsze jest problem.
UF C2: XM-L2 T6 3C @8AMC; XM-L U2 1C @10AMC; XM-L2 T6 3C@10AMC; XM-L2 U3 7A@10AMC
ODPOWIEDZ