Utorch CREE XPL V6
Utorch CREE XPL V6
Hej,
na GB pojawił się bliźniaczo podobny do Convoya S2+ Utorch. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym światełkiem? Podobna jakość jak Convoya? Szukałem na forum, ale nic nie znalazłem, możliwe, że przez brak nazwy.
Pozdrowienia
S.
na GB pojawił się bliźniaczo podobny do Convoya S2+ Utorch. Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z tym światełkiem? Podobna jakość jak Convoya? Szukałem na forum, ale nic nie znalazłem, możliwe, że przez brak nazwy.
Pozdrowienia
S.
Dzięki, sporo czytania o tym kto zaczął produkcję itp, aż wreszcie komentarz 29 podsumowuje:pietros pisze:http://budgetlightforum.com/node/62180
"Oh the driver works just fine. I probably shouldn’t have called it bad, just not my liking. The blinky modes in the mode set drives me batty. Medium and high are a bit too close in output for my liking. Other than that it works just fine. Nothing wrong with it out of the box. I just wanted to get rid of the blinky’s."
Jest też na końcu instrukcja jak sobie upiec na złoty kolor, gdyby ktoś chciał
Ostatnio zmieniony wtorek 02 paź 2018, 11:07 przez Siwy, łącznie zmieniany 1 raz.
Na BLF-ie to nawet latarki w kolorze tęczy robili. Mają rozmach
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Siara byłby pod wrażeniemDziubek pisze:Na BLF-ie to nawet latarki w kolorze tęczy robili. Mają rozmach
Zamówiłem. Zależy co kto lubi, różni ludzie, różne potrzeby. Ja też nie lubię, ale moje dziecko z uporem maniaka przełącza konwoje by miały tryby mrugające. Widać idealne światełko dla niegopietros pisze:Ogólnie w tej cenie opłaca się wziąć jako host. Diodę też można wykorzystać.
Dla mnie migające tryby w pętli podstawowej są nie do przyjęcia.
Ja też zamówiłem niedawno, jestem ciekawe co to za cudo. Wersja z UV 365 też jest. Brakuje tylko c8
Moim zdaniem trochę jej jednak brakuje do s2+, ale są gusta i guściki