Kaidomain - zakupy
- smokuxx1987
-
Witam, co to wiele pisać... mało mi, brakuje światła
Rozglądam się już jakiś czas za czymś mocniejszym w możliwie kompaktowych rozmiarach i praktycznie już się zdecydowałem na latareczkę od nich na XHP 50.2.Latarka link
Recenzję na BLF widziałem i wypada w miarę pozytywnie.
Ktoś może od tu z forum miał okazje ją testować? Jakieś opinie, spostrzeżenia. Maże jakaś inna propozycja światełka?
Pozdrawiam
Rozglądam się już jakiś czas za czymś mocniejszym w możliwie kompaktowych rozmiarach i praktycznie już się zdecydowałem na latareczkę od nich na XHP 50.2.Latarka link
Recenzję na BLF widziałem i wypada w miarę pozytywnie.
Ktoś może od tu z forum miał okazje ją testować? Jakieś opinie, spostrzeżenia. Maże jakaś inna propozycja światełka?
Pozdrawiam
Jeśli umiesz lutować, masz dremela lub ostry scyzoryk, to zrobisz coś takiego - dioda XHP50.2 i sterownik H1-C 20mm:
Od d... strony Convoy M2 - nieco większa od Convoya S2+, ma zintegrowaną pigułę i dobrze użebrowaną głowicę:
od czoła:
Wg danych z arkusza Cree przy prądzie 3A dioda wypluwa 2400 lm za szybką z tanimi powłokami pewnie ze 2200 będzie.
i w zoomie UF1407 - ale to dużo trudniejsza sztuka - mnóstwo dłubania:
i rozebrana:
Po stratach w zoomie na poziomie ok. 20% na wyjściu (w porównaniu do M2 metodą sufitową i zakładając 2200 lm jako wyjściową wartość) wychodzi ok. 1800 lm w trybie zalewowym i ok 1400 lm w skupionym ...
Z obu latarek został mi jeno zoom piguła poszłą do posiadacza UF-1503 - teraz zoom ma inne pomysły ...
Od d... strony Convoy M2 - nieco większa od Convoya S2+, ma zintegrowaną pigułę i dobrze użebrowaną głowicę:
od czoła:
Wg danych z arkusza Cree przy prądzie 3A dioda wypluwa 2400 lm za szybką z tanimi powłokami pewnie ze 2200 będzie.
i w zoomie UF1407 - ale to dużo trudniejsza sztuka - mnóstwo dłubania:
i rozebrana:
Po stratach w zoomie na poziomie ok. 20% na wyjściu (w porównaniu do M2 metodą sufitową i zakładając 2200 lm jako wyjściową wartość) wychodzi ok. 1800 lm w trybie zalewowym i ok 1400 lm w skupionym ...
Z obu latarek został mi jeno zoom piguła poszłą do posiadacza UF-1503 - teraz zoom ma inne pomysły ...
Jeszcze nie - kaidomain swoje robi i trochę to potrwa - zamiennie możesz skorzystać nieco drożej z https://pl.aliexpress.com/store/708513
Jak masz problem to korzystaj z http://old.kaidomain.com - mi dalej działa.
- smokuxx1987
Ok teraz juz widzę:Mociumpel pisze:Przenoszą serwer na zabezpieczony https.
Thank you for visiting kaidomain.com KD
We are upgrading kaidomain.com to a newer server to provide a better shopping platform.
We will get back very soon. Sorry for any inconvenience cause to you.
If you have any urgent matters, please feel free to contact us sales@kaidoamin.com
Wcześniej przynajmniej 2 dni był błąd 404