Problem z nowym włącznikiem Convoy S2+

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
Awatar użytkownika
Borsuczy

Problem z nowym włącznikiem Convoy S2+

Post autor: Borsuczy »

Cześć Wam ponownie. Convoye S2+ stare mają sterownik 3/5 trybów i gumkę na nakrętce. Sam włącznik jest normalny, zwykły włącz/ wyłącz. Nowy Convoy ma sterownik programowalny klikaniem, metal na nakrętce, a włącznik jaki? Skąd sterownik wie ile razy ja kliknę? Czy ten włącznik w nowej wersji w pozycji wył. jest przestawiony na jakiś układ i stąd sterownik wie kiedy jest pełen klik?
Muszę to wiedzieć bo nie wiem czy ten nowy sterownik zadziała w starej obudowie z gumką.
Awatar użytkownika
pietros

Post autor: pietros »

W wersji z metalowym przyciskiem występuje standardowy bistabilny wyłącznik, pewnie jakiś Omten. Także nowy sterownik zadziała w starej wersji z gumką.
Awatar użytkownika
Borsuczy

Na 100%? Miałem raz w rękach taką wersję z metalem, mrugałem nią bez klikania i nic się nie działo, żadnych zmian funkcji, żadnego wejścia w jakieś "menu"...
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Post autor: Dziubek »

Teraz uwierzysz ? ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
Borsuczy

Nie, pewnie włącznik od tej latarki schowałeś tam za pudełko, a tutaj położyłeś normalny tak dla zmyłki. Dobra, już wiem co chciałem, dzięki :D
Kubuś Puchatek

Post autor: Kubuś Puchatek »

Fujletowy Convoy? :shock:
Skąd?
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Post autor: Dziubek »

Od dawna Panie są w sprzedaży u Simona, na GB. Na BG nie patrzyłem. Jest jeszcze cyan i pomarańcz.

Fota na szybko, szału z jej jakością nie ma ;)

Obrazek
Awatar użytkownika
Borsuczy

Faktycznie jakieś fikuśne kolorki, nawet uwagi nie zwróciłem. Jak się chce zamontować ze dwie na kierownicy i mają różnie działać to takie barwy w sam raz do rozróżniania
ODPOWIEDZ