Hej,
z powodu ciemnych już poranków i wieczorów poszukuję latarki na rower. Jeżdżę głównie ścieżkami rowerowymi i ulicami. Ruch potrafi być żaden, a potrafi być duży, więc na pewno nie może nikogo oślepiać. Ja sam chciałbym przede wszystkim mieć dobrą widoczność przed sobą, bo lubię pośmigać trochę szybciej (na boki można się rozglądać z czołówką na głowie). Fajnie byłoby zmieścić się w stówce, ale jak będzie warto to budżet do naciągnięcia
Przednie światło na dojazdy do pracy
Nadchodzi jesień, jesteś 1746 pytającym o to samo (jak udało mi się zliczyć od 4 lat) ...
Zapewne liczysz że horda chętnych podpowie Ci jedyne słuszne rozwiązanie - wyręcze ich - rodzina Convoyów - przykładowo tu masz tanio S2 https://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_44144.html
Zapewne liczysz że horda chętnych podpowie Ci jedyne słuszne rozwiązanie - wyręcze ich - rodzina Convoyów - przykładowo tu masz tanio S2 https://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_44144.html
Zaleta s9 to ładowarka i w zasadzie już. Modyfikacja pod rower (kolimator) i już mamy problemy. Jakakolwiek w zasadzie modyfikacja / naprawa jest tam dużym problemem bo są "niestandardowe" części. Nie wiem czemu, ale odnoszę wrażenie że s9 nie została jakoś specjalnie ciepło przyjętą latarką.
Osobiście typował bym w s2+ lub s3. W budżecie powinien się zmieścić.
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
- smokuxx1987
Dokładnie.Dziubek pisze:Zaleta s9 to ładowarka i w zasadzie już. Modyfikacja pod rower (kolimator) i już mamy problemy. Jakakolwiek w zasadzie modyfikacja / naprawa jest tam dużym problemem bo są "niestandardowe" części. Nie wiem czemu, ale odnoszę wrażenie że s9 nie została jakoś specjalnie ciepło przyjętą latarką.
Wbudowana ładowarka to bajer do puki działa.
W razie awarii tylko komplikacje.
A do S2+/S3 wszystkie części serwisowe dostępne w śmiesznych pieniądzach.