Przednie światło na dojazdy do pracy

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
lynics

Przednie światło na dojazdy do pracy

Post autor: lynics »

Hej,

z powodu ciemnych już poranków i wieczorów poszukuję latarki na rower. Jeżdżę głównie ścieżkami rowerowymi i ulicami. Ruch potrafi być żaden, a potrafi być duży, więc na pewno nie może nikogo oślepiać. Ja sam chciałbym przede wszystkim mieć dobrą widoczność przed sobą, bo lubię pośmigać trochę szybciej (na boki można się rozglądać z czołówką na głowie). Fajnie byłoby zmieścić się w stówce, ale jak będzie warto to budżet do naciągnięcia ;)
Mociumpel

Post autor: Mociumpel »

Nadchodzi jesień, jesteś 1746 pytającym o to samo (jak udało mi się zliczyć od 4 lat) ...
Zapewne liczysz że horda chętnych podpowie Ci jedyne słuszne rozwiązanie - wyręcze ich - rodzina Convoyów - przykładowo tu masz tanio S2 https://www.gearbest.com/led-flashlights/pp_44144.html
plecho1
Kontakt:

Post autor: plecho1 »

A ja zaproponuję Convoy S9 z wbudowaną ładowarką więc nie trzeba kupować dodatkowej ładowarki tylko wystarczy podpiąć ładowarkę od telefonu pod wbudowane gniazdo ładowania.
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Post autor: Dziubek »

Zaleta s9 to ładowarka i w zasadzie już. Modyfikacja pod rower (kolimator) i już mamy problemy. Jakakolwiek w zasadzie modyfikacja / naprawa jest tam dużym problemem bo są "niestandardowe" części. Nie wiem czemu, ale odnoszę wrażenie że s9 nie została jakoś specjalnie ciepło przyjętą latarką.
Osobiście typował bym w s2+ lub s3. W budżecie powinien się zmieścić.
Awatar użytkownika
smokuxx1987

Post autor: smokuxx1987 »

Dziubek pisze:Zaleta s9 to ładowarka i w zasadzie już. Modyfikacja pod rower (kolimator) i już mamy problemy. Jakakolwiek w zasadzie modyfikacja / naprawa jest tam dużym problemem bo są "niestandardowe" części. Nie wiem czemu, ale odnoszę wrażenie że s9 nie została jakoś specjalnie ciepło przyjętą latarką.
Osobiście typował bym w s2+ lub s3. W budżecie powinien się zmieścić.
Dokładnie.
Wbudowana ładowarka to bajer do puki działa.
W razie awarii tylko komplikacje.
A do S2+/S3 wszystkie części serwisowe dostępne w śmiesznych pieniądzach.
ODPOWIEDZ