FastTech

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
glebor

Post autor: glebor »

Ja generalnie polecam, bo paczki są dobrze zapakowane i da się zapłacić paypalem. Robią zdjęcie każdej paczki przed wysyłką. Nie wiem, tylko, dla czego piszą termin dostawy 7-12 dni POST-NL, jak ja zazwyczaj dostaję paczki po 2 miesiącach i nie jest to jednorazowy przypadek...

W ciut większych ilościach potrafią mieć na niektóre rzeczy dobre ceny np. izolatory, koszulki do ogniw to wyłącznie z fasttecha się bierze, bo najtaniej. Dobre ceny mają też na koszyki SMD i koszyki co najważniejsze wytrzymują po 5A i się nie topią...
Ostatnio zmieniony sobota 13 sty 2018, 19:39 przez glebor, łącznie zmieniany 1 raz.
Rowery elektryczne
epojazdy.blogspot.com
ptja

Post autor: ptja »

Dziś dostałem paczkę zamówioną i opłaconą 26-ego września. W grudniu (6-ego) dostałem zwrot (bo już straciłem nadzieję i wystąpiłem do PP).
Długo trwało...
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
Arturr300

Post autor: Arturr300 »

Fasttech sprzedaje oryginalne ogniwa? Pytam, bo chciałem kupić NCR18650b protected, a na Gearbeście się skończyły i nie wiadomo kiedy będą. A widzę że na Fasttechu da się je bez problemu kupić.
kowjanko

Post autor: kowjanko »

Witam. czy warto kupować diody XM-L2 od Chińczyków? Potrzebuję kilka sztuk a zakupy w kraju są "trochę" droższe. Jeśli jest szansa na oryginalne diody to wziąłbym z Fasttech, no ale właśnie, nie wiem jak z tym u nich jest.
krzyspi25

Post autor: krzyspi25 »

Wziąłem już od nich w sumie około dziesięć sztuk XM-L2.
Pierwszą kilka lat temu, a ostatnią kilka miesięcy temu. Za każdym razem przychodzi to co jest w opisie i na zdjęciu.
Awatar użytkownika
ElSor
Site Admin

Post autor: ElSor »

krzyspi25 pisze:Za każdym razem przychodzi to co jest w opisie
A skąd pewność, że np T6 czy U2 to nie ogólnie tańsze np T2?
krzyspi25

Post autor: krzyspi25 »

To coś jak z wiarą w Boga.... Nie mam odpowiednich przyrządów żeby sprawdzić. Ważne że zdjęcia ukazują to co przychodzi. Wydajność tych diod które zamawiałem była gołym okiem widocznie lepsza niż LatticeBright, luksomierz potwierdzał.
ODPOWIEDZ