![Twisted Evil :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
Tak BTW: jakie objawy?
Parę tygodni temu leciałem z Warszawy czarterem do Warny. W walizce miałem Convoya 8 i dwa zapasowe aku. Nikt się nie czepiał. To chyba działa na zasadzie " jak popadnie"endrju1 pisze:To chyba zależy od tego jaką linią, ja z S2+ leciałem w podręcznym i nikt się nie czepił, mimo że na wierzchu była. Podobno zapasowych ogniw tylko nie wolno luzem.
Też miałem niedawno taki dzień, wszystko się sypało...ElSor pisze:Nie wiem czym sobie zasłużyłem ...
To by się zgadzało. Albo robi "iiiii" albo wcale się nie odzywa. Ostatnio zrobił coś głupiego jak na swój wiek (nie będę tutaj pisał co) i nie było po nim widać że coś chce, był cicho. Innym razem potrafi krzyczeć bez powodu. "i" to pierwsza litera jego imienia więc zapewne stąd to "iiii". Chłopak zaraz będzie miał 7 lat, niby wygląda w porządku, z zewnątrz na pierwszy rzut oka nie bardzo widać, biega, bawi się, rozumie co się do niego mówi, ale najprostszego słowa nie potrafi powiedzieć, no i najgorsze jest to że nie może pokazać co potrzebuje, to by zaoszczędziło tyle nerwów rodzicom...Sosenia pisze:nie zgłasza potrzeb, chyba że sam zobaczy kubek, jedzienie to jak chce to po to idzie. Jak płacze to nie wiadomo czy go coś boli, czy pić czy jeść, płacz często wchodzi w okropny pisk