Problem z Convoy S2
Problem z Convoy S2
Witam
Na początek się przywitam gdyż jest to mój pierwszy post
Następnie
Posiadam laterkę Convoy S2 AMC7135x3 XML2 T6-4C
niestety upadła mi na beton i zaczela wariowac, mruga, zmienia swiatlo, ogolnie nie dziala jak powinno. Co mogę teraz z nią zrobic zeby ją jeszcze uratować?
Może ktoś pomoże.
Pozdrawiam
Na początek się przywitam gdyż jest to mój pierwszy post
Następnie
Posiadam laterkę Convoy S2 AMC7135x3 XML2 T6-4C
niestety upadła mi na beton i zaczela wariowac, mruga, zmienia swiatlo, ogolnie nie dziala jak powinno. Co mogę teraz z nią zrobic zeby ją jeszcze uratować?
Może ktoś pomoże.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony środa 22 sie 2018, 07:37 przez koto, łącznie zmieniany 1 raz.
ok, dzieki, wroce z roboty do domu i sprawdze.
Faktycznie, sprawdziłem, obluzowało się. Dokręciłem i latarka świeci, więc pozostaje mi już czekać na nową latarkę którą w międzyczasie zamówiłem ( Zanflare F1).
Dziękuję za pomoc.
Faktycznie, sprawdziłem, obluzowało się. Dokręciłem i latarka świeci, więc pozostaje mi już czekać na nową latarkę którą w międzyczasie zamówiłem ( Zanflare F1).
Dziękuję za pomoc.
Ostatnio zmieniony środa 22 sie 2018, 11:05 przez koto, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: Problem z Convoy S2
Cześć,koto pisze:zaczela wariowac, mruga, zmienia swiatlo, ogolnie nie dziala jak powinno. Co mogę teraz z nią zrobic zeby ją jeszcze uratować?
Może ktoś pomoże.
Pozdrawiam
mam takie same objawy jak koto, jednak u mnie dokręcenie pierścienia z wyłącznikiem nie pomaga. Co mogę jeszcze zrobić? Jaka może być przyczyna?
pozdrawiam
Tomek
Pięknie dziękuję, pomogło. Chociaż było to trudniejsze, bo otworki są malutkie i niesymetrycznie rozmieszczone.marekwoj pisze:Z drugiej strony, w głowicy, jest kolejny pierścień.mikolajjj pisze:dokręcenie pierścienia z wyłącznikiem nie pomaga. Co mogę jeszcze zrobić?
Przy okazji nadrabiam niedociągnięcie: witam się po latach (poprzednie konto najwyraźniej zostało usunięte, mimo, że prowadziłem nawet jakieś wymiany wiadomości). Mam nadzieję częściej zaglądać do tej kopalni wiedzy, głównie pod kątem oświetlenia dedykowanego do roweru.
Pozdrawiam
Tomek