Garazowa latarka

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
pawello786

Garazowa latarka

Post autor: pawello786 »

Szukam garażowej latarki z wbudowanym akumulatorem oraz magnesem, mniej więcej tego typu:

Obrazek
Obrazek

Może być z Chin, jest coś godnego uwagi?
Awatar użytkownika
Goferjw

Post autor: Goferjw »

Jakbyś trafił na coś w stylu powyższego Yato ale w "Stonce" to polecam.
Ja swoją kupiłem za chyba 14.99, wyświeciła już trochę kompletów eneloopów, poobijana, wysmarowana ale świeci nadal i nie ma zamiaru zaprzestać.
Te z wbudowanym akumulatorem i ładowarkami z doświadczeń innych lepiej odpuść, ładowanie "na czas" i za chwilę akumulator będzie zdechnięty, żeby świeciło będziesz musiał na kablu używać non stop.
Ostatnio używane
S41, EC03, H03
pawello786

Post autor: pawello786 »

Ostatnio zmieniony niedziela 05 sie 2018, 22:28 przez pawello786, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Goferjw

Dokładnie taką mam, no dobra nie dokładnie taką, inny kolor :mrgreen:
Ostatnio używane
S41, EC03, H03
murgrabia1410

Post autor: murgrabia1410 »

Ta z biedry do napraw samochodowych, za słabo świeci. Można by dać mniejszy rezystor. Ale nie wiem czy diody wytrzymają większy prąd.
Awatar użytkownika
pietros

Post autor: pietros »

Wiem, że nie ten przedział cenowy, ale jak dla mnie niezastąpiony przy wszystkich naprawach garażowych jest Skilhunt H03.
Awatar użytkownika
Goferjw

murgrabia1410 pisze:Ta z biedry do napraw samochodowych, za słabo świeci. Można by dać mniejszy rezystor. Ale nie wiem czy diody wytrzymają większy prąd.
Zależy z jakiej odległości potrzebujesz coś oświetlić, jak duży element, czy masz jakieś oświetlenie w garażu etc.
Niewiadomych jest wiele, ale pisząc wedle własnego uznania do przyświecenia aby obejrzeć z małej odległości jakiś element to myślę, że jest w sam raz.
pietros pisze:Wiem, że nie ten przedział cenowy, ale jak dla mnie niezastąpiony przy wszystkich naprawach garażowych jest Skilhunt H03.
Jakbym siebie widział, przy moto jak grzebie to przeważnie mam włączone świetlówki na obu stronach garażu (stare oprawki, świetlówki zapewne też do wymiany, kupa a nie światło), naświetlacz LED Kanluxa 30Wna trójnogu fotograficznym :mrgreen: , biedronkową warsztatówkę w ręku i na czerepie H03 :twisted:
Ostatnio używane
S41, EC03, H03
ODPOWIEDZ