Chodzi o to żebyś zignorował co jest napisane na opakowaniu i przetestował produkt. Tyle że jak przetestujesz to będzie używany i licho wie co dalej.
Może poszedł w opakowaniu "zastępczym". Zweryfikowałeś jego wymiary ?
Aliexpress i próba polubownego załatwienia sprawy
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
-
Pomiar suwmiarką końcówki grota 0,8-1mmDziubek pisze:Chodzi o to żebyś zignorował co jest napisane na opakowaniu i przetestował produkt. Tyle że jak przetestujesz to będzie używany i licho wie co dalej.
Może poszedł w opakowaniu "zastępczym". Zweryfikowałeś jego wymiary ?
Właśnie to zachęcanie do otwarcia opakowania i przetestowania trochę mnie zastanawiało.
Sprawdzałem dla pewności jeszcze raz w szczegółach mojego zamówienia i jest : Item:900M-T-0.5C
Także sprzedawca coś kręci.
-
No właśnie nie wiadomo do końca o co chińczykowi chodzi, wysłałem już ładne zdjęcia zawartości paczki gdzie wyraźnie widać już po napisach, kodach, że dostałem nie to co zamawiałem. Myślałem że to wystarczy. Ale, zmierzyłem średnicę końcówki grota przebijając nim folię i też się nie zgadza.abyss pisze:Chińczykowi prawdopodobnie chodziło o to, żebyś zmierzył faktyczną średnicę grota a nie go "testował". Zrób zdjęcie grota i suwmiarki mierzącej średnicę - o ile możliwe bez otwierania blistra czy niszczenia opakowania. Wyślij - to rozwieje wątpliwości supportu ali.
Może faktycznie tak jak radzisz do kompletu trzeba będzie wysłać zdjęcie z pomiarów.