Zakup latarki w sklepie stacionarnym

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
ptaszek08

Zakup latarki w sklepie stacionarnym

Post autor: ptaszek08 »

Witam wszystkich użytkowników. Jestem tutaj nowy. Od ostatnich kilku tygodni zainteresowałem się latarkami i w zasadzie jestem jeszcze zielony w temacie. Na pewno dużo wiadomości na temat latarek znalazłem właśnie na tym fantastycznym forum i dzięki temu myślę że wiem czego oczekuję od latarki. Ale moje pytanie jest troszeczkę z innej beczki mianowicie: czy wie ktoś gdzie w Warszawie lub we Wrocławiu znajduje się porządny(mam na myśli duży wybór, doradztwo itp) sklep z latarkami w którym mógłbym znależć m.in sprzęt ACE BEAM? Próbowałem znależć to na forum ale przekopałem trochę stron i znalazłem tylko on-line. Z góry dziękuję za info
Pozdrawiam wszystkich.
Mociumpel

Post autor: Mociumpel »

Trudno wskazać sklep posiadający na stanie w sumie drogawe latarki - zadzwoń na infolinie np. https://www.menua.pl i spytaj czy mają - to oficjalny przedstawiciel ACEBEAM na Polskę jest.
Ewentualnie viewtopic.php?t=15860 - kolega z forum kaliber.pl (mamy 10% rabatu przy okazji) - spytaj umów sie na wizytę - latarki Nitecore nie są złe ;)
ptaszek08

Post autor: ptaszek08 »

Dzięki za odpowiedz. Dzwoniłem już do menua.pl i właśnie nie maja na tą chwilę tego modelu który sobie upatrzyłem(acebeam L16) mogę go zamówić przez neta za kilka dni będą mieli na stanie ale nie ukrywam że chciałem jeszcze o niej porozmawiać w sklepie a w czwartek rano będę właśnie w Warszawie. Co do pozostałych producentów m. in Nitecore itp to nie ukrywam że jest tego za dużo i postanowiłem skupić się na chyba najbardziej popularnej marce ponieważ alternatywnych rozwiązań jest za dużo żeby coś wybrać a nie mam na to czasu niestety. A tak abstrahując od tematu wiesz coś na temat sklepu on-line w Holandii - nkon.nl?
Bo znalazłem tam L16 w dobrej cenie - 385zł z wysyłką.
Ostatnio zmieniony środa 01 sie 2018, 07:39 przez ptaszek08, łącznie zmieniany 1 raz.
fugaz

Post autor: fugaz »

Nkon to dobry i sprawdzony sklep, zamawiaj bez obaw.
Zakupiłem w nim już kilka zebr, bez problemowo respektują też wymianę czy gwarancję.
Ostatnio zmieniony środa 01 sie 2018, 07:39 przez fugaz, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ