Lampka PROX Comet 100LM - zmiana programu świecenia

Oświetlenie przednie i tylne w rowerze, zasobniki na baterie. Komfort i bezpieczeństwo nocnej jazdy.
wld39

Lampka PROX Comet 100LM - zmiana programu świecenia

Post autor: wld39 »

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Trafiłem na to forum, gdyż polecono mi je w salonie rowerowym w Poznaniu. Co mnie tu sprowadza? Otóż nabyłem drogą internetową z polskiej dystrybucji dwie lampki (przód i tył) PROX Comet. Cena bardzo przystępna i jak za te pieniądze lampka świeci bardzo mocno. Budowa też sprawia dobre wrażnie. No to skoro świeci bardzo mocno i jest ładna, to o co mi chodzi? O program świecenia - ciągły max, ciągły medium, ciągły low, migający max i medium oraz strobo. Pewnie gdybym nie miał dzisiaj w rękach lampek KNOG i nie zobaczył ich programów świecenia dałbym sobie spokój. Niestety wyroby KNOG-a mocno przekraczają mój budżet. I tu pytanie do fachowców w branży światełek i wszelkiego rodzaju modowania: czy tego typu lampki to swoisty monolit bez możliwości jakiejkolwiek ingerencji w program świecenia, czy jednak coś da się zmienić? Chodzi mi głównie o tryby migania - zamiast tego wolałbym krótki błysk (efekt lampy błyskowej). Jednostajne miganie jest nieco irytujące dla jadących z tyłu i z przodu, zwłaszcza, że te drobne lampki naprawdę mocno świecą. Będę wdzięczny za informację. Pozdrawiam Waldemar Woźniak

P.S.
trochę poczytałem Wasze forum i raczej ta lampka to monolit bez możliwości modyfikacji :) Trudno. Wracam do czytania tego forum, bo jest genialna - kopalnia wiedzy!
ODPOWIEDZ