Coś do MTB, szeroki kąt świecenia i duża jasność.
Coś do MTB, szeroki kąt świecenia i duża jasność.
Ktoś coś? Ktoś tu kiedyś oferował Convoy S2 po modyfikacjach. Dalej jest to na topie?
Będziesz szybciej kto tego nie robi Wrzuć temat w dziale kupię, i otrzymasz oferty.
Moje recenzje oświetlenia na YouTube
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Kompendium wiedzy o akumulatorach Li-ion 18650 / 21700 (update 02.2024)
Kody na Aliexpress, Banggod i inne. Zniżki na latarki Convoy Kody z Chin
Ja mam dwa S2 na kierownicy, jeden ma refa, drugi kolimator 15x90*, oba na sterownikach 3,04A programowalnych z bajerami. Używam już chyba czwarty sezon, nadal jest rewelacja!
Ostatnio zmieniony środa 18 kwie 2018, 21:55 przez cervandes, łącznie zmieniany 1 raz.
Convoy S2 4C attiny25V 3,04A REF
Convoy S2 4C attiny25V 3,04A kolimator 15*90
Convoy S2 4C attiny25V 3,04A kolimator 15*90
Witam serdecznie, na wstępie dziękuję za przyjęcie do tego szacownego grona.
ja używałem przez kilka lat latarek z diodami Cree Q5, jestem zadowolony z ich mocy, kwestia sterowników czy obudowy to rzecz wtórna i dla mnie osobiście mało ważna (choć szanuję ludzi, którzy mają odmienne zdanie). Teraz szukam czegoś z zewnętrznym źródłem zasilania bo wadą latarek ręcznych montowanych na kierownicy jest ich czas pracy. do jazdy powyżej 2 godzin po nocy się nie sprawdzają.
Pozdrawiam
Czips
ja używałem przez kilka lat latarek z diodami Cree Q5, jestem zadowolony z ich mocy, kwestia sterowników czy obudowy to rzecz wtórna i dla mnie osobiście mało ważna (choć szanuję ludzi, którzy mają odmienne zdanie). Teraz szukam czegoś z zewnętrznym źródłem zasilania bo wadą latarek ręcznych montowanych na kierownicy jest ich czas pracy. do jazdy powyżej 2 godzin po nocy się nie sprawdzają.
Pozdrawiam
Czips
Ostatnio zmieniony środa 18 kwie 2018, 21:57 przez Czips, łącznie zmieniany 1 raz.
Mat
-
-
jak ktoś potrzebuje głównie do lasu tak jak ja to polecam Nitefighter BT40S, do tego dobry pakiet i jest rewelacja.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 23 kwie 2018, 06:00 przez caro86wlkp, łącznie zmieniany 1 raz.