Tania solidna latarka do... escape roomu :)
Nie jestem specem, ale Z tymi AAA to jest tak, że one mają pojemność zdecydowanie mniejszą niż AA. Może zmienić to wymaganie i wziąć taką: https://www.aliexpress.com/item/New-Arr ... 64969.html
Chodzi i na paluszku AA i na akku 14500. Aluminiowa.
Cena 1,73€ nie zabija
Dwa światła - reflektor i "boczny pasek". I jeżeli chcecie "ograniczyć" świecenie w dal" to można by albo wydłubać albo częsciowo zasłonić (np. aluminiową blaszką/folią z dziurkami) reflektor. Rozkręca się bez problemu, zrobi to właściwe każdy.
Tak dla oddania skali:
Chodzi i na paluszku AA i na akku 14500. Aluminiowa.
Cena 1,73€ nie zabija
Dwa światła - reflektor i "boczny pasek". I jeżeli chcecie "ograniczyć" świecenie w dal" to można by albo wydłubać albo częsciowo zasłonić (np. aluminiową blaszką/folią z dziurkami) reflektor. Rozkręca się bez problemu, zrobi to właściwe każdy.
Tak dla oddania skali:
Co do podwójnej ceny to przesada. Aż sprawdziłem - bo ja w Irlandii, więc zobaczyłem jak w Polsce. Przy jednej "free" czyli €1.72. Przy 10: €18.57 w sumie z przesyłką. Wiadomo, że za niecałe 2€ to dzieło sztuki nie będzie, ale jest lepiej niż w sklepach za 5PLN czy tanich marketówkach.
Zastanawiam się tylko czy światło nie jest (nadal) nieznacznie za jasne dla autora tematu.
Na marketowym lidlowskim używanym TRONIC NiMH AA COD świeci godzinę na bank. Nie miałem jak dłużej sprawdzić i nie wiem czy warto - zależy czy kupujący zainteresowany. Na 14500 działa, ale niestety świeci jeszcze jaśniej.
Zastanawiam się tylko czy światło nie jest (nadal) nieznacznie za jasne dla autora tematu.
Na marketowym lidlowskim używanym TRONIC NiMH AA COD świeci godzinę na bank. Nie miałem jak dłużej sprawdzić i nie wiem czy warto - zależy czy kupujący zainteresowany. Na 14500 działa, ale niestety świeci jeszcze jaśniej.
-