Śledzenie naszych przesyłek
Uważajcie na AliExpress Standard Shipping - wysyłają to przez estońską Omnivę. Paczki przychodzą do jakiejś firemki-krzak MyMeest. Ta wysyła paczki do kiosków Ruchu gdzie popadnie! Paczki tym wysłane mają numer RO......EE.
Opinie o tej firemce:
Proponuję otwierać spory że paczki nie dochodzą, bo de facto do adresata nie dochodzą tylko do jakichś dziwnych punktów odbioru.
Opinie o tej firemce:
Kod: Zaznacz cały
https://www.google.pl/maps/place/Meest+Polska/@50.0582542,21.4393398,17z/data=!3m1!4b1!4m7!3m6!1s0x0:0x76e62cd538b5bbab!8m2!3d50.0582542!4d21.4415285!9m1!1b1
Rodzaj przesyłki: Paczka Kurierska
Aktualny status: Twoja paczka dotarła do magazynu
28.03.2018, 15:30 Twoja paczka z Chin dotarła do magazyny firmy Meest Polska.
Niby współpracują z pocztą i kioskami - mam nadzieję, że pójdzie tym pierwszym, bo do najbliższego kiosu (o ile do niego trafi) mam 10km i nie po drodze.
Aktualny status: Twoja paczka dotarła do magazynu
28.03.2018, 15:30 Twoja paczka z Chin dotarła do magazyny firmy Meest Polska.
Niby współpracują z pocztą i kioskami - mam nadzieję, że pójdzie tym pierwszym, bo do najbliższego kiosu (o ile do niego trafi) mam 10km i nie po drodze.
Przesyłki lecą do kiosków. Będziesz miał szczęście jak wybiorą ten kiosk 10km od Ciebie.
Koledze paczka poszła do kiosku na drugim końcu miasta, mimo że miał punkt odbioru u siebie w dzielnicy jakieś 800m od domu.
Po za tym jakim prawem oni to wysyłają do kiosków? Na przesyłce jest nadrukowany adres gdzie ma być doręczona przesyłka.
Koledze paczka poszła do kiosku na drugim końcu miasta, mimo że miał punkt odbioru u siebie w dzielnicy jakieś 800m od domu.
Po za tym jakim prawem oni to wysyłają do kiosków? Na przesyłce jest nadrukowany adres gdzie ma być doręczona przesyłka.
Wysłane chyba 14.03 (albo w okolicach tej daty) mail z Meest że paczka w Polsce 27.03. Potem wieczorem mail z ruchu i za dwa dni kolejny z kodem do odbioru. A potem jedni i drudzy bombardują spamem że dziękują za odbiór.
Trackingi guzik pokazują. Kiedyś jak paczka z Omnviy szła normalnie pocztą polską to można było śledzić.
Trackingi guzik pokazują. Kiedyś jak paczka z Omnviy szła normalnie pocztą polską to można było śledzić.