Uszkodzony driver

Coś Ci się zepsuło? Nie chce działać jak powinno? Opisz dokładnie swój problem a postaramy się pomóc...
McGiver

Uszkodzony driver

Post autor: McGiver »

Mam problem ze sterownikiem w Convoy bd06. Otóż latarka po chwili świecenia (około minuty, czasami później a czasami szybciej), zaczyna lekko mrugać po czym albo się wyłącza całkowicie, albo traci moc i świeci bardzo słabo, nie reaguję na inne tryby świecenia tylko świeci tą samą mocą w każdym trybie, czasami nie chce się włączyć, a czasami działa normalnie. Więc wydaje mi się że to raczej na pewno wina sterownika :razz: I moje pytanie czy ktoś wie gdzie mogę kupić sterownik który będzie pasował do tej latarki, największy problem jest taki że włącznik jest wlutowany do tego sterownika i nigdzie nie widziałem czegoś takiego w sprzedaży. Ale może ktoś gdzieś widział, byłbym bardzo wdzięczny za jakieś informacje ;-)
Ari93

Post autor: Ari93 »

Kupiłem niedawno Convoya S9 i generalnie nie działał, albo coś próbował, mrugał, przygasał itp jak go tak trochę poobijałem z każdej strony. Jak się okazało najprawdopodobniej ten pierścień dociskający sterownik od strony akumulatora nie był dokręcony, jak wszystko jako tako rozłożyłem, trochę "obdrapałem" miejsca łączeń elementów korpusu i ponownie porządnie skręciłem to zaczęło śmigać :mrgreen:
Także na początek Tobie również proponuję sprawdzić czy wszystko jest dobrze przykręcone, być może "Twój chińczyk" też miał gorszy dzień i poskręcał na odpierdziel :wink:
ODPOWIEDZ