Witam wszystkich użytkowników forum:-)bigstach pisze:Mimo już dłuższej lektury forum jest to mój pierwszy post tak więc chciałbym się przywitać;-)
Projektowi raven przyglądałem się już w tamtym roku ( był też obecny na forum light-bike.com) tegororczna wersja w porównaniu z Lupine to tak jakby porównywać dwa mercedesy S600 tylko że Raven to ten najnowszy a Lupine to ten z lat 90
Co do jeża to widac że ze strachu zwinął się w kulkę tak więc za bardzo nie ucierpiał
Jest to mój pierwszy post, chociaż Wasze forum jest przez mnie czytane już od dłuższego czasu. Coś o mnie? Mam na imię Krzysztof, lat 30 i jeszcze ciutkę . Jeżdżę głównie wieczorami po Warszawie (Bemowo, Żoliborz, Bielany, nad Wisłą) To właśnie dzięki forum nabyłem drogą kupna Bocialarkę v 2.0 z której jestem ogromnie zadowolony. No ale... jak sami jesteście się w stanie domyślić światła jest mi ciągle za mało:-) Tym bardziej, że moja lepsza i ładniejsza połowa byłaby chętna na Bocialarkę. Niestety o pierwszym projekcie Raven dowiedziałem się zbyt późno by móc zakupić. A teraz czytam i aż nie mogę uwierzyć własnym oczom - szykuje się Raven II. Przejrzałem precla i wiem, że już właściwie nie mam szans na zapisanie się na listę "oczekujących". Stąd moje pytanie - czy istnieje szansa by sprzedaż odbywała się również za pośrednictwem swiatelka.pl?
Serdecznie pozdrawiam wszystkich jeżdżących po "ciemaku".
P.S. Czy nie uważacie, że wieczorami Warszawa jest odrobinę ładniejsza?