Mogli faktycznie się popisać i zrobić coś na XHP 50-70. Konkurencja już ,,chwilę temu,, wypuściła 2000-2500lm.
Opisana nowość czyli ładowanie USB to raczej taka kosmetyka,jakieś tam udogodnienie,powiedzmy ale konkretów na razie brak a szkoda bo była by to fajna alternatywa dla konkurencji tak cenowa jak i jakościowa.
Ciekawe ile poczekamy na skilhunta,powiedzmy,że H04 na jakiejś XHP ?
Generalnie sama idea latarki kątowej jako EDC jest super. Bardzo często po prostu wsuwam klips w kieszonkę w kurtce , za pasek lub do koszuli i latarka świeci tam gdzie powinna:) Po drugie podoba mi się oprogramowanie tej latarki - podwójny klik tryb turbo, dłuższe wciśnięcie moon, potrójny klik strobo, blokada z diodą lokalizującą, konfigurowalne 2 moce na każdym trybie.
Yacek pisze:Generalnie sama idea latarki kątowej jako EDC jest super. Bardzo często po prostu wsuwam klips w kieszonkę w kurtce , za pasek lub do koszuli i latarka świeci tam gdzie powinna:) Po drugie podoba mi się oprogramowanie tej latarki - podwójny klik tryb turbo, dłuższe wciśnięcie moon, potrójny klik strobo, blokada z diodą lokalizującą, konfigurowalne 2 moce na każdym trybie.
...wiecie może gdzie ją można w miarę tanio kupić?
Yacek pisze:Generalnie sama idea latarki kątowej jako EDC jest super. Bardzo często po prostu wsuwam klips w kieszonkę w kurtce , za pasek lub do koszuli i latarka świeci tam gdzie powinna:) Po drugie podoba mi się oprogramowanie tej latarki - podwójny klik tryb turbo, dłuższe wciśnięcie moon, potrójny klik strobo, blokada z diodą lokalizującą, konfigurowalne 2 moce na każdym trybie.
...wiecie może gdzie ją można w miarę tanio kupić?
Teraz w europejskich magazynach jest tak tania, że naprawdę warto dorzucić te kilkanaście złotych i mieć lampkę za kilka dni u siebie oraz nie martwić się ewentualnymi opłatami