Lampka rowerowa w przystępnej cenie

Oświetlenie przednie i tylne w rowerze, zasobniki na baterie. Komfort i bezpieczeństwo nocnej jazdy.
tuzin695

Lampka rowerowa w przystępnej cenie

Post autor: tuzin695 »

Witam wszystkich! Szukam lampki rowerowej w cenie ~100zł. Jeżdżę wieczorem i po zmroku po oświetlonych ulicach jak i lasach. Dlatego chciałbym coś więcej niż światło ostrzegawcze. Znalazłem latarka nr 1, latarka nr 2, Bocialite v1.5 i Sigma Smilux. Która z nich by się najlepiej nadawała? Czytałem że przesyłka do polski z dx jest darmowa ale jak z cłem i vatem? Dzięki za pomoc!

Ps. Akumulatorki i ładowarkę już mam na AAA i AA więc takie zasilanie było by najlepsze.

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Logic

Post autor: Logic »

Z Bocialarki, będziesz najbardziej zadowolony. Autorskie rozwiązania zawsze będą lepsze od seryjnych. Smiluxa nie znam, ale podobna niezła.
Awatar użytkownika
kmxc

Post autor: kmxc »

Witam wszystkich! Szukam lampki rowerowej w cenie ~100zł. Jeżdżę wieczorem i po zmroku po oświetlonych ulicach jak i lasach. Dlatego chciałbym coś więcej niż światło ostrzegawcze. Znalazłem latarka nr 1, latarka nr 2, Bocialite v1.5 i Sigma Smilux. Która z nich by się najlepiej nadawała? Czytałem że przesyłka do polski z dx jest darmowa ale jak z cłem i vatem? Dzięki za pomoc!
Witam
Polecam Bocialarkę. Co prawda posiadam v. 2.0 (odrobinę mocniejszą) ale sądzą, że Tomkowy custom spełni Twoje oczekiwania. Co prawda zasilanie jest inne od Twoich preferencji, ale jest ono naprawdę wydajne.
KM
Awatar użytkownika
igi

Post autor: igi »

Ale bocialarka i bocialite to dwie różne latarki - chyba że się mylę. Niestety za 100 zł ciężko kupić coś sensownego na rower
Awatar użytkownika
Logic

Post autor: Logic »

igi pisze:Ale bocialarka i bocialite to dwie różne latarki - chyba że się mylę. Niestety za 100 zł ciężko kupić coś sensownego na rower
Tu jest wersja 1.5
http://www.allegro.pl/item736114454_boc ... ar_fv.html

Na 3x AAA
gmpst2000

Post autor: gmpst2000 »

Polecam (niezależnie od ceny) Bocialarkę 2 lub samodzielne zakupy w DX

EDIT:

Jestem po zakupach w DX i za 100 można kupić MTE SSC P7 + akkusy + ładowarkę + uchwyt o ile nie wpadnie cło i vat. To byłoby dla Ciebie super rozwiązanie. Sprawa cła i vaty... to się nazywa ryzyko ;)
ODPOWIEDZ