Akumulator RYOBI ONE+

gdzie i jak kupować oraz nasze o tym opinie
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Post autor: Dziubek »

Nie mam dostępu do drukarki 3D, ale taką budę robi jedna osoba na OLX jak widziałem. Poza tym dalej pozostaje nie problem budy, a elektroniki o której wcześniej mówiłem.
Na weekend jestem umówiony z jedną osobą, jak dobrze pójdzie kupię akumulator w dobrej cenie.
lobudek

Post autor: lobudek »

Dziubek pisze:Nie mam dostępu do drukarki 3D, ale taką budę robi jedna osoba na OLX jak widziałem. Poza tym dalej pozostaje nie problem budy, a elektroniki o której wcześniej mówiłem.
Na weekend jestem umówiony z jedną osobą, jak dobrze pójdzie kupię akumulator w dobrej cenie.
Ta cała elektronika to BMS, który nadzoruje ładowanie jak i rozładowanie baterii no i wyrównuje sekcje. Takie proste BMS 5s można kupić na bangood/aliexpress za 10-30zł.
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Pewnie masz rację, ale to sądzę że tam jest bardziej zaawansowany BMS niż te z ali. Sumując wszytko, niewiele drożej mam nówkę i bez zabawy. Pisałem o tym na poprzedniej stronie. Zresztą w weekend wszystko wyjdzie.
Awatar użytkownika
Dziubek
Kontakt:

Temat zakończony. Używki na alledrogo, stan nieznany, z dostawą około 200 zł wychodzą w licytacjach z tego co zaobserwowałem (4 Ah). A ja za nówkę, z gwarancją, dałem kilkanaście złotych więcej. Akumulator oczywiście oryginał.
ODPOWIEDZ