Astrolux MF01
-
Witam
To są ich standardowe procedury, kilka razy już korespondowaliśmy, ale zawsze sprawy były załatwione z korzyścią dla mnie. Mogą cię też prosić o film, że latarka nie działa. Chwilę to potrwa, ale powinieneś być zadowolony.
Pozdrawiam
To są ich standardowe procedury, kilka razy już korespondowaliśmy, ale zawsze sprawy były załatwione z korzyścią dla mnie. Mogą cię też prosić o film, że latarka nie działa. Chwilę to potrwa, ale powinieneś być zadowolony.
Pozdrawiam
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
-
Wszystko fajnie, tylko napisałem im dokładnie - jeden bank diod włącza się na pełnej mocy po skręceniu głowicy, nie da się go za nic wyłączyć (światło we włączniku pokazuje wyłączone/włączone a diody świecą pełną mocą). Wysłałem im filmiki. A oni dalej lecą po "standardowych procedurach" i to w cokolwiek żółwim tempie...
Edit 17.10.2017:
Ciekawe czy poproszą o "re-re-confirm" ...
Ręce opadają. I nie tylko ręce...
Edit 18.10.2017
Wysłałem im film: https://www.youtube.com/watch?v=dYwpIT-NgiY .
Odpisali że "skontaktowali się z dostawcą i to może być pojemnik na baterie" i czy mogą mi przysłać nowy.
Odpisałem że mogą, ale najpierw niech jeszcze pokażą dostawcy ten filmik, bo mi to wyraźnie wygląda na awarię drivera.
... cdn.
Edit 19.10.2017
Wysyłają mi nowy pojemnik
... 21 dni czekania po to by okazało się, że i tak nie działa.
BG się stacza.
Edit 17.10.2017:
Napisałem im wcześniej wyraźnie, jakich baterii używam, napisałem że ładowane do 4,20. Przesłałem im filmy (jeśli nie jestem totalnym durniem, to nie ma szans by było to efektem normalnie naładowanych baterii...).Banggood pisze:For the problem , please re-confirm it need use the 18650 battery without a protective plate and all the battery voltage must be 4.2V. So could you also send us some photos to show the results of the battery test?
Ciekawe czy poproszą o "re-re-confirm" ...
Ręce opadają. I nie tylko ręce...
Edit 18.10.2017
Wysłałem im film: https://www.youtube.com/watch?v=dYwpIT-NgiY .
Odpisali że "skontaktowali się z dostawcą i to może być pojemnik na baterie" i czy mogą mi przysłać nowy.
Odpisałem że mogą, ale najpierw niech jeszcze pokażą dostawcy ten filmik, bo mi to wyraźnie wygląda na awarię drivera.
... cdn.
Edit 19.10.2017
Wysyłają mi nowy pojemnik
... 21 dni czekania po to by okazało się, że i tak nie działa.
BG się stacza.