Mod CATEYE HL-EL450

Oświetlenie przednie i tylne w rowerze, zasobniki na baterie. Komfort i bezpieczeństwo nocnej jazdy.
y_connect

Mod CATEYE HL-EL450

Post autor: y_connect »

Witam serdecznie! Mam na imię Paweł, jestem nowym użytkownikiem forum. Oświetleniem zacząłem się interesować od momentu zakupu roweru, czyli od 2 miesięcy. Na początku używałem najtańszego oświetlenia halogenowego, zakupionego w markecie. Oczywiście "w miarę jedzenia apetyt rośnie" :mrgreen: Otrzymałem w prezencie lampkę CATEYE model HL-EL450. W porównaniu do latarek Waszych konstrukcji wypada ona dość kiepsko. Oczywiście chciałbym poprawić jej parametry. Co byście proponowali w tej kwestii: wymianę samej diody czy dalej idącą modyfikację samej lampki? Jestem początkującą osobą w tej materii. Na co dzień zajmuję się krótkofalarstwem, więc dziedzina "światełek" jest mi na dzień dzisiejszy obca. Czytałem już wiele postów dotyczących własnych konstrukcji oraz przeróbek innych oryginalnych lampek, natomiast nie znalazłem nic na temat przeróbki tego modelu lampki. Może będę pierwszą osobą na forum, która tego dokona :wink:

Vy, Paweł
Awatar użytkownika
Dominik

Post autor: Dominik »

To czekamy na zdjęcia z "rozbioru" lampki :mrgreen:
użytkownik zbanowany za niekoleżeńskie zachowanie (m.in. wykasowanie wartościowych treści ze swoich postów)
Awatar użytkownika
Calineczka
Kontakt:

Post autor: Calineczka »

Witaj Pawle, jak twoja lampka się nada to będziesz zadowolony z efektów...
:mrgreen:
Zapodaj foty i pomyslimy ;-)
ODPOWIEDZ