GearBest - opinie
To ciekawa czy faktycznie przyjdzie jak z sierpnia do tej pory nic nie przyszło.
Priority Line śledzenie działa ale zatrzymało się w uk 23XI
A tu jaj ciąg dalszy...
Latarka HaikeLite SC01 CREE XHP35 HI zamówiona w połowie października w sobote 2XII nie była wysłana, po przypomnieniu dopiero wysłali 4XII sorry my friend... Niezły burdel tam macie..
A koledze doszła latarka z promocji zakupił 11XI nierejestrowana paczką 4XII doszła cuda jakieś czy co
Kolejna ciekawa sprawa z tym sklepem: Po jaki uj dają promocje "Dla Polski" z kodami na lepszą cenę jeśli podczas kupowania wyskakuje że dostawa do polski niemożliwa, tak było ostatnio z wieloma przedmiotami, a dzisiaj widzę to samo z sjcam sj6
Priority Line śledzenie działa ale zatrzymało się w uk 23XI
A tu jaj ciąg dalszy...
Latarka HaikeLite SC01 CREE XHP35 HI zamówiona w połowie października w sobote 2XII nie była wysłana, po przypomnieniu dopiero wysłali 4XII sorry my friend... Niezły burdel tam macie..
A koledze doszła latarka z promocji zakupił 11XI nierejestrowana paczką 4XII doszła cuda jakieś czy co
Kolejna ciekawa sprawa z tym sklepem: Po jaki uj dają promocje "Dla Polski" z kodami na lepszą cenę jeśli podczas kupowania wyskakuje że dostawa do polski niemożliwa, tak było ostatnio z wieloma przedmiotami, a dzisiaj widzę to samo z sjcam sj6
BLF A6 mod
Convoy s8 SMO mod xpl hi Driver BLF
Convoy s9
JAXMNVE M3 16340
Convoy L6 mod xhp70
czołówka made in Biedronka
BORUiT D25 2x XP-G2
Skilhunt H03 RGB
Convoy c8 mod xpl hi Driver BLF
Convoy s8 SMO mod xpl hi Driver BLF
Convoy s9
JAXMNVE M3 16340
Convoy L6 mod xhp70
czołówka made in Biedronka
BORUiT D25 2x XP-G2
Skilhunt H03 RGB
Convoy c8 mod xpl hi Driver BLF
Ja właśnie reklamowałem brak Lii-202.
19.10.2017 jest wpis, że dotarła do PL i za parę dni będzie.
Zastanawiam się czy czasem Chińczykom nie opłaca się nie wysłać taniego przedmiotu darmową wysyłką i po prostu zwrócić kasę, jak klient się upomni.
Raz mi się chyba zdarzyło, że przyszła po zwrocie (zapłaciłem ponownie, "ręcznie").
Dopisek 25.01.2018: druga wysyłka się udała, mam ładowarkę. Czyli w moim przypadku 4/4 zamówienia udane.
19.10.2017 jest wpis, że dotarła do PL i za parę dni będzie.
Zastanawiam się czy czasem Chińczykom nie opłaca się nie wysłać taniego przedmiotu darmową wysyłką i po prostu zwrócić kasę, jak klient się upomni.
Raz mi się chyba zdarzyło, że przyszła po zwrocie (zapłaciłem ponownie, "ręcznie").
Dopisek 25.01.2018: druga wysyłka się udała, mam ładowarkę. Czyli w moim przypadku 4/4 zamówienia udane.
Ostatnio zmieniony czwartek 25 sty 2018, 17:04 przez ptja, łącznie zmieniany 1 raz.
--
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
pozdrawiam,
Jarek Andrzejewski
Obawiam się że dodatkowo załatwiła nasze przesyłki pewna fundacja. Na trakingach z dostawczy widać, że przesyłka dodarła do polski, tam znika i pojawia się w polskim trackingu po np 2 tygodniach. A jak nie dochodzi to w poczcie udają greka, ze do PL nie dotarło.
Urząd celny szuka pewnych tabletek, a cały transport lezy i kwiczy.
Urząd celny szuka pewnych tabletek, a cały transport lezy i kwiczy.
Niekoniecznie. 8 zamówień z okresu 04.10-14.10 do mnie przyszło, w tym jedno nierejestrowane. Najszybsza przesyłka była u mnie już po 10 dniach roboczych, a wszystkie w maksymalnie 19 dni roboczych.rafalklis pisze:Na takie przesyłki jeszcze za wcześnie. Może dostaniesz na Święta.
Mnie teraz przychodzą z końca października.
-
-
A czy jest jakaś różnica pomiędzy priority line, a priority line eu express? Bo u mnie stoi od 14 listopada na "Zarejestrowano dane przesyłki, przesyłka jeszcze nie nadana". Tylko że moja paczka nie ma nic wspólnego z PP.Łowca pisze:Możliwe to że paczka Priority Line stoi w miejscu od 23Listopada?
Dobre to!
-
Z ciekawostek.
Koniec października i listopad - kilka zamówień z GB oraz kilka z BG. Po kilka z każdego sklepu. Przesyłki darmowe lub najtańsze ale zawsze z trackingiem i ubezpieczeniem.
Wczoraj odebrałem ostatnia z GB, zamówienie z 27.11, łącznie 5, czekam jeszcze na dwie z początku grudnia
Z BG przyszła jak na razie tylko jedna z końca października. Z 2, 3 listopada i późniejsze jeszcze nie.
Zobaczymy .....
Koniec października i listopad - kilka zamówień z GB oraz kilka z BG. Po kilka z każdego sklepu. Przesyłki darmowe lub najtańsze ale zawsze z trackingiem i ubezpieczeniem.
Wczoraj odebrałem ostatnia z GB, zamówienie z 27.11, łącznie 5, czekam jeszcze na dwie z początku grudnia
Z BG przyszła jak na razie tylko jedna z końca października. Z 2, 3 listopada i późniejsze jeszcze nie.
Zobaczymy .....
Przepraszam za brak ogonków w polskich literkach. Zazwyczaj piszę z telefonu i może coś umknąć.