Podziel się swoją radością 2

....nie pasujące gdzie indziej...
Awatar użytkownika
salomon

Post autor: salomon »

Pies przygotowany na wieczorne spacery.
Obrazek
Awatar użytkownika
pier

Post autor: pier »

Dostałem aktualizację do MIUI 9.1.1.0. Telefon naprawdę przyspieszył i zużywa mniej ramu.
FreeMagenta

Post autor: FreeMagenta »

Druga BLF Q8 po ponad miesiącu szlajania się w sortowni w Polsce ruszyła w drogę z Warszawy. A już do BG pisałem żeby nową wysłali... :)

Edit: i doszła dziś tzn 27 :)
Awatar użytkownika
Manekinen
Kontakt:

Post autor: Manekinen »

Niedziela przed telewizorem?

Obrazek
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Post autor: Pyra »

Witam

Dziś udało mi się posiedzieć w takim aucie... :mrgreen:
Obrazek
Po gruntownej renowacji, w trakcie polerowania lakieru.
Rocznik 1966.

Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony wtorek 12 gru 2017, 19:47 przez Pyra, łącznie zmieniany 1 raz.
Izali miecz godniejszy niżli topór w boju?
Piszmy po polsku, wszak jesteśmy Polakami.
fazi

Post autor: fazi »

MG ?
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Witam
fazi pisze:MG ?
No co Ty... To Jaguar E-type. Enzo Ferrari, powiedział kiedyś, że to najładniejsze auto wszech czasów, podzielam jego pogląd :mrgreen:
A ten egzemplarz, jest naprawdę pięknie odnowiony, kadmowane elementy, części chromowane jak z fabryki, nowe skóry, drewno w idealnym stanie... poezja... :hyhy:

Obrazek

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
ElSor
Site Admin

Post autor: ElSor »

Nie wiem czy to powód do zadowolenia ale dziś, po ok pół roku czekania (w sumie na nic), w końcu mam nowe przyłącze do domu (1,5h roboty firmy współpracującej z Tauronem). Jeszcze tylko jakiś dziad z Taurona musi przyjechać przełożyć licznik i temat z nimi będę miał zakończony a na to mają niby tylko albo aż 2 tygodnie.
fazi

Pyra pisze:Witam
fazi pisze:MG ?
No co Ty... To Jaguar E-type. Enzo Ferrari, powiedział kiedyś, że to najładniejsze auto wszech czasów, podzielam jego pogląd :mrgreen:
A ten egzemplarz, jest naprawdę pięknie odnowiony, kadmowane elementy, części chromowane jak z fabryki, nowe skóry, drewno w idealnym stanie... poezja... :hyhy:
Pozdrawiam
No faktycznie miło popatrzeć na takie cuda - z silnika to można jeść taki wypucowany :)

Pzdr
Awatar użytkownika
Pyra
Site Admin

Witam
fazi pisze:... z silnika to można jeść taki wypucowany :)
Wyobraź sobie, że silnik jest brudny, bo w trakcie polerowania lakieru, więc sporo paprochów tam było. Zajrzałem pod spód, podwozie wyglądało tak, jakby auto przyjechało na lawecie...
Obrazek
Pozdrawiam
fazi

Ta "biżuteria" od spodu i lakier wyglądają lepiej niż niejedno auto z zewnątrz :)
Ktoś niezły kawał roboty odwalił ! :padam:

Pzdr
Tomeqp

Post autor: Tomeqp »

Wróciłem ze szpitala do domu i nawet jakoś żyję. :wink: Zabieg planowany od 3 miesięcy (w dłuższej perspektywie żadne problemy zdrowotne nie są chyba planowane), poszło bez większych komplikacji i powikłań (mam nadzieję), chociaż okazało się, że dłuższe zwlekanie z zabiegiem (wcale nie pilnym) byłoby źródłem większych problemów. Schudłem 4 kg w 4 dni, ale i tak nie wolno mi jeść niczego ze świątecznego stołu. Chyba jest w miarę ok. :smile:
Pozdrawiam
Awatar użytkownika
tty5150

Post autor: tty5150 »

Tomeqp, zdrowie najważniejsze, trzymaj się na święta.
GanzConrad

Post autor: GanzConrad »

Podrzuciłbym Ci pierogi z kapustą, bo mam blisko, ale skoro nie możesz :twisted:
Dieta w święta to nic wielkiego, ważniejsze, że nie musisz ich spędzać w szpitalu. Nic fajnego ...
Tomeqp

Post autor: Tomeqp »

Dzięki Panowie za dobre słowo. :wink:
tty5150 pisze:Tomeqp, zdrowie najważniejsze...
Też tak uważam i na szczęście mój przełożony również jest tego zdania, więc nie powinno być najmniejszych problemów po powrocie do pracy.
GanzConrad pisze:Podrzuciłbym Ci pierogi z kapustą, bo mam blisko, ale skoro nie możesz :twisted:
Chyba tego nie mogę najbardziej ze wszystkiego. :mrgreen:
GanzConrad pisze:Dieta w święta to nic wielkiego, ważniejsze, że nie musisz ich spędzać w szpitalu. Nic fajnego ...
Prawda, a przez chwilę było ryzyko spędzenia Świąt w szpitalu. :sad:

Nawet nie cierpię za bardzo z powodu tej ścisłej diety. Skończyły się problemy pt. "lodówka pełna, a nie ma co zjeść", mam okazję i nadzieję schudnąć jeszcze trochę, a poza tym nigdy nie należałem do osób, które przesadnie opychają się w Święta. Tak prawdę mówiąc to ja nawet nie jestem głodny. Tak się psychicznie do tego nastawiłem, że wcale mnie ta dieta nie boli. :smile:

Wesołych Świąt :wink:
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ