Romisen RC-G2 dobra baza do modyfikacji różnych.
a teraz jakoś ostatnio zamawiałeś? ja tydzień temu też zamówiłem jednego, ale mi się coś grzebią z wysyłką i nadal jest "packaging" ale może za to też dostanę z tym driverem?
Midi custom @ XM-L :: RC-G2 @ 15880 1/2/3 AA :: UF C3 @własny driver :: Tank007 E06 :: UF A10 :: UF C1 :: Solarforce Skyline 2 @ 4xAMC :: Skyline 1 :: XTAR A01
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
- Calineczka
- Kontakt:
Dotarla do mnnie dzisiaj paczka z RC-G2 i polepszylo sie, sterownika nie wyciagalem jeszcze ale tez mam chyba jakis wydajniejszy bo swieci o wiele mocniej niz te sprzedawane kiedys, az szkoda wymieniac sterownik tak przyzwoicie swieci w standardzie.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
POST MOŻE ZAWIERAĆ LOKOWANIE PRODUKTU
Przedwczoraj też dostałem Romka i sterownik mam identyczny jak u Calineczki na foto Tyle, że mój przy zasilaniu ze świeżego eneloopa w diodę daje max 650-670mA (z akusa ssie jakoś ok. 2,5A, dokładnie nie pamiętam teraz.)
Jak podłączę do zasilacza labo (ok 1,2-1,3V) w diodę idzie 0,7A, z zasilacza ciągnie 3,1A.
Ale w mojej dioda jakaś taka.. hmm.. nieciekawa - tint ma zauważalnie bardziej zielono-żółty (z przewagą zielonego) i mniejszy (w porównaniu do np. Q5 i P4/Q2) ten "kwadracik" świecący - efekt? - o wiele gorzej się skupia i trochę poszarpany beam shot wychodzi
Z ciekawości przyłożyłem do refa zwykłą P4/Q2 i już jest o wiele lepiej (przynajmniej mi bardziej odpowiada)
Ktoś wie co to za dioda tam siedzi? Fluxor - jaką ty masz?
Jak podłączę do zasilacza labo (ok 1,2-1,3V) w diodę idzie 0,7A, z zasilacza ciągnie 3,1A.
Ale w mojej dioda jakaś taka.. hmm.. nieciekawa - tint ma zauważalnie bardziej zielono-żółty (z przewagą zielonego) i mniejszy (w porównaniu do np. Q5 i P4/Q2) ten "kwadracik" świecący - efekt? - o wiele gorzej się skupia i trochę poszarpany beam shot wychodzi
Z ciekawości przyłożyłem do refa zwykłą P4/Q2 i już jest o wiele lepiej (przynajmniej mi bardziej odpowiada)
Ktoś wie co to za dioda tam siedzi? Fluxor - jaką ty masz?
Twierdza ze jest to dioda: LED bin code: XRCWHT-L1-WG-P2-0-01.
Moja tez tama mala jakas z dwoma drucikami. Ta zielonkaa to prawdziwy rarytas bo moja swieci jak najbardziej bialo.
Moja tez tama mala jakas z dwoma drucikami. Ta zielonkaa to prawdziwy rarytas bo moja swieci jak najbardziej bialo.
http://specjalistycznyspecjalista.blogspot.com/
A, to przypadkiem dobrze trafiłem. Akurat szary stał na biurku a czarny był w samochodzie i nie chciało mi się iść na parking
Przy okazji rozrysowałem schemat tego kiepściutkiego sterowniczka:
ale nie udało mi się odkodować większości elementów. Kto wie, co się kryje pod oznaczeniem xgor?
Pojemność jeśli dobrze czytam to 10uF/16V.
Przy okazji rozrysowałem schemat tego kiepściutkiego sterowniczka:
ale nie udało mi się odkodować większości elementów. Kto wie, co się kryje pod oznaczeniem xgor?
Pojemność jeśli dobrze czytam to 10uF/16V.
- Calineczka
- Kontakt: