Skilhunt H03
-
Kody działają niezależnie od promocji, czy to na 11 czy zwykłej. Zależnie od przeceny kod może cenę obniżyć lub podwyższyć.mistermind pisze:Zajadę cebulą,ale zapytać muszę.
Czy mimo obniżki 11.11 na Gearbest,działają kody promocyjne ?
Przykład:
Cena regularna: $52
Flash sale: $28
Możliwość 1: kod dający cenę $30 - normalnie obniża cenę o $22 od regularnej, ale podczas flash sale podniesie cenę zakupu o $2.
Gdy flash sale jest najtańszą opcją, możemy przy zakupie dodatkowo skorzystać z punktów (GB points) uzyskanych za poprzednie zamówienia, oceny itp. by cenę ostatecznego zakupu jeszcze bardziej obniżyć (max 30%).
Możliwość 2: kod dający cenę $24 - obniży cenę o dodatkowe $4 w stosunku do flash sale.
Gdy kod jest najtańszą opcją to z punktów w tym samym zamówieniu nie skorzystamy.
Możliwość 3: kod wygasł - podwyższa cenę do regularnej
Dzięki za sugestie, niestety wciśnięcie guzika długo nic nie pomogło, również wyjęcie i włożenie ponownie ogniwa nie spowodowało mignięcia diody.
Ale...
Zacząłem wciskać przypadkowo włącznik krótko, długo itp... latarka się zapaliła i nie chciała się zgasić, wyłączenie diody możliwe tylko przez wyjęcie ogniwa. Po włożeniu ponownym zapaliła się od razu ale na przycisk nie reagowała. Wyjąłem ogniwo na dłuższą chwilę i znowu nic... Powciskałem trochę i zaczęła migać, ale na guzik nie reaguje. Teraz sobie miga co jakiś czas.
Hmm chyba faktycznie coś ze sterownikiem, pewnie już się z tym nie da nic zrobić ?
//EDIT//
po kilku minutach migania, latarka zaczęła świecić przez ~30 sek i zgasła.
Ale...
Zacząłem wciskać przypadkowo włącznik krótko, długo itp... latarka się zapaliła i nie chciała się zgasić, wyłączenie diody możliwe tylko przez wyjęcie ogniwa. Po włożeniu ponownym zapaliła się od razu ale na przycisk nie reagowała. Wyjąłem ogniwo na dłuższą chwilę i znowu nic... Powciskałem trochę i zaczęła migać, ale na guzik nie reaguje. Teraz sobie miga co jakiś czas.
Hmm chyba faktycznie coś ze sterownikiem, pewnie już się z tym nie da nic zrobić ?
//EDIT//
po kilku minutach migania, latarka zaczęła świecić przez ~30 sek i zgasła.
No to sterownik prawdopodobnie padł .Można by wymienić na jakiś inny. Ale koszt samego sterownika to zapewne 1/2 nowej. Jeżeli chcesz możesz ją wysłać do mnie. Ale jak padł sterownik to raczej tylko do wymiany. Naprawa mało prawdopodobna. Na stanie mam diody i micro switch. Jeżeli by miała trafić do kosza to mogę do niej zajrzeć.
wypisz ticket na gearbest mi po 1,5 miesiąca padła jedna H03 i chińczyk napisał, że albo oddają kasę albo wysyłają nową za free. Skorzystałem z opcji 2. i po miesiącu przyszła nowa
Nitecore Tube | Astrolux A01 (PWM) | Skilhunt H03 NW | Eagle Eye X2R U2 3C | Convoy S2+ RED XM-L2 T6 4C 2,8A | Convoy C8 New OP XM-L2 T6 4C 2,8A | JETBeam E10R | Astrolux S41 Nichia
Up.
Ja nie twierdze,że nie warto. Ale skoro drivery sterowane microswitchem są drogie Dochodzi tutaj cena drivera + cena wysyłek . I jeszcze ktoś kto to poskłada do kupy. Wyjdzie prawie tyle co nowa lampka. Co innego gdyby finalnie kosztowała te 200-300zl. Ale obecnie kosztuje około 90zł z wysyłką. Oczywiście z Chin.
Gdyby mi padła któraś z moich wstawiłbym nowy driver. Ale u mnie to koszt tylko samego drivera.[około 50zł ] O ile w w ogóle jakiś by się dało dopasować. Bo wstawienie drivera bez microswitcha to trochę bez sensu do tej lampki.
Ja nie twierdze,że nie warto. Ale skoro drivery sterowane microswitchem są drogie Dochodzi tutaj cena drivera + cena wysyłek . I jeszcze ktoś kto to poskłada do kupy. Wyjdzie prawie tyle co nowa lampka. Co innego gdyby finalnie kosztowała te 200-300zl. Ale obecnie kosztuje około 90zł z wysyłką. Oczywiście z Chin.
Gdyby mi padła któraś z moich wstawiłbym nowy driver. Ale u mnie to koszt tylko samego drivera.[około 50zł ] O ile w w ogóle jakiś by się dało dopasować. Bo wstawienie drivera bez microswitcha to trochę bez sensu do tej lampki.
Tak poszukałem i widzę, że strasznie tą latarkę popsuli montując taką plastikową klapkę na szybce. Pomysł świetny, ale wykonanie- porażka. Jakby zrobili to porządnie, może nawet z metalową ramką jak ktoś tu już wspominał, mogliby jeszcze dodać sprężynkę i zatrzask, żeby otwierała się sama po zwolnieniu zatrzasku... Mogli zrobić cokolwiek, a zrobili coś, co najprawdopodobniej się rozwali od wrzucenia do plecaka... Porażka.
I jeśli ktoś uważa, że to niemożliwe za te pieniądze- śmiało byłbym gotów dopłacić ze stówkę jakby zrobili to porządnie...
I jeśli ktoś uważa, że to niemożliwe za te pieniądze- śmiało byłbym gotów dopłacić ze stówkę jakby zrobili to porządnie...