Skilhunt H03
Sygnalizator jest we włączniku. Przy stosowania na głowie, funkcja bezużyteczna.Jacek318 pisze:Nie wiem czy dostałem wadliwą sztukę Skilhunta, ale u mnie nie ma informacji o niskim napięciu na ogniwie, latarka się po prostu wyłącza..
Stosując jako latarka ręczna, jak najbardziej.
Low voltage indication
When the battery voltage drop down lower than 3.3V, indicator flash twice every 2 seconds. Battery voltage drop down to lower than 3V, indicator flash 3 times every second.
Dzięki!! Właśnie dokonałem zakupu 3 sztuk, płacąc poprzez przelewy24.. Zapłaciłem 328 zł z przesyłką rejestrowaną. Oczekuję w napięciu.. Ile średnio czekaliście na przesyłkę?Siwy pisze:https://www.gearbest.com/led-flashlight ... d=11690749
Jeśli u kogoś LSFDRUI nie działa to dolar drożej pod powyższym linkiem można dokonać zakupu.
No i gdzie jest jakiś przycisk ''pomógł'
Pozdrawiam..
-
-
Cześć wszystkim!
Zarejestrowałem się na forum, ponieważ szukam niezłej latarki do detailingu - polerowania aut.
Z uwagi na dobrą promocję zainteresowałem się właśnie Skillhuntem.
Myślicie, że w kwocie do ok. 100 zł będzie do dobry wybór?
Jeśli tak to którą wersję tego modelu polecacie?
Będę wdzięczny za wszelką pomoc, bo nie ukrywam, że w temacie latarek jestem kompletnie zielony.
Zarejestrowałem się na forum, ponieważ szukam niezłej latarki do detailingu - polerowania aut.
Z uwagi na dobrą promocję zainteresowałem się właśnie Skillhuntem.
Myślicie, że w kwocie do ok. 100 zł będzie do dobry wybór?
Jeśli tak to którą wersję tego modelu polecacie?
Będę wdzięczny za wszelką pomoc, bo nie ukrywam, że w temacie latarek jestem kompletnie zielony.
Dokładnie tę https://www.gearbest.com/led-flashlight ... d=11690749
z diodą o kolorze neutralnym i dyfuzorem stałym.
Daje fajne miękkie światło , dość dobrze oddaje biel, przynajmniej w fotografii bo moja lustrzanka nie ma lampy a często doświetlam sobie pomieszczenia i detale zarówno HaikeLite MT03 ale to ciężki granat albo właśnie nowo zakupioną H03.
z diodą o kolorze neutralnym i dyfuzorem stałym.
Daje fajne miękkie światło , dość dobrze oddaje biel, przynajmniej w fotografii bo moja lustrzanka nie ma lampy a często doświetlam sobie pomieszczenia i detale zarówno HaikeLite MT03 ale to ciężki granat albo właśnie nowo zakupioną H03.
HaikeLite MT03 II Devourer, Convoy S11[3000K], Skilhunt H03, Olight M20, Ultrafire S12 XML-T6, Nitecore TIP, Convoy S2+UV i kilka laserów 10-100 mW [green, purple]
Kod był tylko na jedną sztukę na osobę, dolar drożej można kupić więcej sztuk, kod = LSFDMR obniża na $29.99, ale... obecnie jest za $24.11 (znów jedna sztuka na osobę). Ilość pewnie ograniczona, trzeba się spieszyć, kod: GB11.11DEAL29gazeliusz pisze:Nie wiem dlaczego ale kod działa tylko dla jednej sztuki. Chciałem kupić 3 sztuki ale kod obniża cenę tylko jednej z nich..
-