Tanie akumulatorki 18650
Zluzuj trochę. Dałeś stronę mobilną na której ciężko się dopatrzeć że to 2szt. Dodałeś koszt wysyłki? Wychodzi po 12.50zł/szt. Strasznie drogo jak za taką pojemność.rustin pisze:Więc skoro nic nie powiesz to po co wogole piszesz nie mając zielonego pojęcia, nie potrafisz nawet wejść na stronę i przeczytać że cena za 2 szt.
Zluzuj trochę jak Cię gacie cisną.rustin pisze:Więc skoro nic nie powiesz to po co wogole piszesz nie mając zielonego pojęcia, nie potrafisz nawet wejść na stronę i przeczytać że cena za 2 szt.
Jak chcesz informacji to się chociaż trochę wysil i napisz jak najwięcej informacji o ofercie.
I tak kiepska oferta, za niewiele więcej niż połowa ceny jednego ogniwa masz pewne markowe ogniwo o pojemności około 3000 mAh.
Pzdr
Nikt cię nie prosi o spam, nie masz nic do powiedzenia to nie troluj. Co wniosly twoje dwa wpisy? Nic, wrzuć ofertę gdzie to tańsze można i lepsze kupić. A czy strona mało czytelna..... Jak dla mnie jak byk jest ze cena za dwie sztukifazi pisze:Zluzuj trochę jak Cię gacie cisną.rustin pisze:Więc skoro nic nie powiesz to po co wogole piszesz nie mając zielonego pojęcia, nie potrafisz nawet wejść na stronę i przeczytać że cena za 2 szt.
Jak chcesz informacji to się chociaż trochę wysil i napisz jak najwięcej informacji o ofercie.
I tak kiepska oferta, za niewiele więcej niż połowa ceny jednego ogniwa masz pewne markowe ogniwo o pojemności około 3000 mAh.
Pzdr
Kolego nie mam zamiaru trolować, ale widzę, że spięty jesteś jak plandeka od Żuka a do tego leniwy.
viewtopic.php?t=21244
Widzę, że trżeba Tobie wszystko pod nos podstawiać (jak byk było napisane, że w sklepiku).
Przepraszam, ale chyba już nieaktualne - napisz w sklepiku, że chcesz kupić i dostaniesz oferty i tyle.
Proszę i pozdrawiam
viewtopic.php?t=21244
Widzę, że trżeba Tobie wszystko pod nos podstawiać (jak byk było napisane, że w sklepiku).
Przepraszam, ale chyba już nieaktualne - napisz w sklepiku, że chcesz kupić i dostaniesz oferty i tyle.
Proszę i pozdrawiam
@rustin. Ty pytasz o radę i korzystasz z wiedzy i doświadczeń wiedzących więcej forumowiczów więc raczej proś i pytaj bez napinania. Ludzie tutaj odpowiadają za free i w czasie wolnym a Ty za free dostajesz rady więc wypada grzeczniej.
Nie wiadomo co w tych litokala siedzi tak na prawdę za ogniwo. Ani to jakieś wysokie pojemności, ani super niska cena.
Chcesz taniej, z większa pojemnością i nie mniejszą pewnością jakości to bierz od osób handlujących tu, na forum.
Nie wiadomo co w tych litokala siedzi tak na prawdę za ogniwo. Ani to jakieś wysokie pojemności, ani super niska cena.
Chcesz taniej, z większa pojemnością i nie mniejszą pewnością jakości to bierz od osób handlujących tu, na forum.
Wiecznie w drodze.
Chcesz radę za free, kup te Lii i spie...rustin pisze:Pokaż mi radę za free która jest co kolwiek warta?
Ostatnio na forum był link do ogniw 3100 za 7,40zł + wys. Wystarczy poszukać.rustin pisze:Kto sprzedaje na forum w dobrej cenie tanir ogniwa?
EDIT: Ślicznie dziękuję za ostrzeżenie, to moje pierwsze, ale nie ostatnie
Ostatnio zmieniony poniedziałek 18 wrz 2017, 09:44 przez @GUTEK@, łącznie zmieniany 2 razy.