Witam, jest to mój pierwszy post na forum więc przy okazji się przywitam
Spotkał się ktoś z latarkami firmy Ultrafire ?
Wypatrzyłem sobie >taką< latarkę na allegro.
Miał ktoś "świecidełko" z tej firmy?
Myślałem też o Convoy s2+ w tej cenie, ale potrzebuje na szybko czegoś w granicach 80-90zł na przód + tył około 30-40zł, żeby było mnie jakoś widać w nocy...
Byłoby fajnie, gdyby latarka na przód miała możliwość świecenia trybem 5/10%, tak jak s2+, żebym na mieście świeciła byle jak, oby się policja nie przyczepiała
Chyba, że ktoś ma komplet s2+ z aku w cenie ~100zł to mogę odkupić
Latarki Ultrafire / kpl do 100zł
Witaj,
Ultra fire to możesz mieć jak podłączysz tą ładowarkę z tymi ogniwami do gniazdka.
Według mnie nie warto, ogniwa kiepskie, ładowarka kiepska, latarka to stara konstrukcja na moduły D26. Bez przeróbek dioda się szybko usmaży.
Ultra fire to możesz mieć jak podłączysz tą ładowarkę z tymi ogniwami do gniazdka.
Według mnie nie warto, ogniwa kiepskie, ładowarka kiepska, latarka to stara konstrukcja na moduły D26. Bez przeróbek dioda się szybko usmaży.
Ostatnio zmieniony piątek 01 wrz 2017, 17:13 przez Tomeqp, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdrawiam
Zdecydowanie nie kupuj tego ultrafire, to zwykły szajs. Convoy S2+ będzie zdecydowanie lepszy.
Jeżeli zależy Ci na czasie, to zajrzyj tutaj viewforum.php?f=58 może coś wypatrzysz.
Jeżeli zależy Ci na czasie, to zajrzyj tutaj viewforum.php?f=58 może coś wypatrzysz.
Aż z ciekawości zajrzałem na tą akcję.
Nie ma to jak odpowiednia reklama.
Zajrzyj do sklepiku na forum. Ktoś ostatnio z Lublina i/lub ze Świdnika sprzedawał latareczki. To jeszcze byś osobiście odebrał.
100zł za tamten komplet to kasa w błoto. Na tył to można nawet w Auchan / Lidl/Biedra coś kupić za kilkanaście zł na AA lub AAA.
Ale na przód + użytek codzienny poza rowerem to Convoy s2+. Z uchwytem, ładowarką i akku ciężko będzie za 100zl. Nawet prosto z Chin. Prędzej około 130-140zl.
Chyba że akku z rozbiórki (i tak lepsze niż te ultrafire), najtańsza ładowarka, prosty uchwyt. Ale i tak będzie ciężko.
Nie ma to jak odpowiednia reklama.
Zajrzyj do sklepiku na forum. Ktoś ostatnio z Lublina i/lub ze Świdnika sprzedawał latareczki. To jeszcze byś osobiście odebrał.
100zł za tamten komplet to kasa w błoto. Na tył to można nawet w Auchan / Lidl/Biedra coś kupić za kilkanaście zł na AA lub AAA.
Ale na przód + użytek codzienny poza rowerem to Convoy s2+. Z uchwytem, ładowarką i akku ciężko będzie za 100zl. Nawet prosto z Chin. Prędzej około 130-140zl.
Chyba że akku z rozbiórki (i tak lepsze niż te ultrafire), najtańsza ładowarka, prosty uchwyt. Ale i tak będzie ciężko.
Przepraszam za brak ogonków w polskich literkach. Zazwyczaj piszę z telefonu i może coś umknąć.
-