Moja na WER dojechała 28 kwietnia, wczoraj doszła do domu. Inne z maja po 2 dniach były u mnie.
Z wypowiedzi na forum wynika, że warto dzwonić na WER, może ją odnajdą. Generalnie zawsze prędzej czy później dochodziły.
------------------------------------------------------------------------------------------
Edit.
Dzisiaj listonosz przyniósł przesyłkę-wszystko ok. Zastanawia fakt,że w Belgii jest to przesyłka rejestrowana,normalny numer trackingu(LVS 1........789) a w Polsce już nie-przyszła jako zwykła,nierejestrowana.
Załączniki
Zmiana rozmiaruFOTKA.jpg (55.64 KiB) Przejrzano 412 razy
Ostatnio zmieniony poniedziałek 04 wrz 2017, 14:46 przez witos, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wyrażam zgody na wykorzystywanie moich zdjęć w jakiejkolwiek formie bez mojej wiedzy, szczególnie nie życzę sobie czerpania za ich pomocą korzyści finansowych przez osoby trzecie.
hoka pisze:Jeśli nie ma jeszcze trackingu w PP to prawie w Polsce
Jeżeli to numer LVS.... to nie będzie trackingu w PP. Ktoś pisał, że po statusie "Your shipment has been delivered ..." zawsze następnego dnia przesyłka jest doręczona. Ja mogę to potwierdzić, wprawdzie tylko jedna paczka, ale następnego dnia po statusie została doręczona. Więc musiała już być w PL.
Zamówiłem "COS" na ali i już czwarty dzień jak status jest "Package in transportation" w PL.
Ile to może potrwać?
Ani przez chwilę nie było adnotacji o odprawie celnej.