Kolejna mocna latarka do lasu, na budowę
Czasem budowy są dość duże.
A na poważnie to ja z reguły szukam najciemniejszych miejsc w Polsce ( Wołosate w Bieszczadach)
czy w Europie (wyspa Lastovo w Chorwacji) celem wykonania np. takich zdjęć
https://astropolis.pl/topic/58965-astro ... ent=683685
Dzięki za porady, jestem już prawie pewien.
A na poważnie to ja z reguły szukam najciemniejszych miejsc w Polsce ( Wołosate w Bieszczadach)
czy w Europie (wyspa Lastovo w Chorwacji) celem wykonania np. takich zdjęć
https://astropolis.pl/topic/58965-astro ... ent=683685
Dzięki za porady, jestem już prawie pewien.
HaikeLite MT03 II Devourer, Convoy S11[3000K], Skilhunt H03, Olight M20, Ultrafire S12 XML-T6, Nitecore TIP, Convoy S2+UV i kilka laserów 10-100 mW [green, purple]
Dzięki ale już zamówiłem maleńką HaikeLite MT03 II Devourer XHP70 2SPS 8760LM NW za jedyne 96.95$ czyli 382 polskie złote po przeliczeniu Paypala .
Chyba już żadna budowa nie będzie mi ciemna.
Chyba już żadna budowa nie będzie mi ciemna.
HaikeLite MT03 II Devourer, Convoy S11[3000K], Skilhunt H03, Olight M20, Ultrafire S12 XML-T6, Nitecore TIP, Convoy S2+UV i kilka laserów 10-100 mW [green, purple]
Latareczka w końcu doszła. MK 03 świeci pięknym ciepłym światełkiem i waży prawie tyle co mała cegła.
Przedwczoraj testowałem z kolegą w Dolinie Chochołowskiej i robiła naprawdę mocne wrażenie.
Tryb turbo nazwałem "włączaniem dnia" a długie światła w samochodzie przy tym to mała dioda .
W trakcie robienia zdjęcia Drogi Mlecznej włączyłem turbo dosłownie na pół sekundy.
Przedwczoraj testowałem z kolegą w Dolinie Chochołowskiej i robiła naprawdę mocne wrażenie.
Tryb turbo nazwałem "włączaniem dnia" a długie światła w samochodzie przy tym to mała dioda .
W trakcie robienia zdjęcia Drogi Mlecznej włączyłem turbo dosłownie na pół sekundy.
Ostatnio zmieniony sobota 22 lip 2017, 08:37 przez darek_b, łącznie zmieniany 1 raz.
Na Banggood jest neutral za 410pln.duckula7 pisze:@pietros dzięki za link, będę tam zaglądał co jakiś czas to może trafię na promocję MT03 w wersji Neutral White (na taką poluję), bo obecna jest tylko na tę latarkę ze światełkiem w barwie Cool White.
- smokuxx1987
Zaślepiony ostatnimi promocjami w chińskich sklepach zamówiłem (preorder) tą latarkę za 168,94zł.SebaZ74 pisze:Również polecam BLF Q8 z forum BLF (Budget Light Forum) z tym, że dostępna ma być za kilka miesięcy podobno...
To moja pierwsza latarka na ogniwa 18650.
W opisie jest:
4 x 18650 or unprotected button top
Jakiego typu kupić?