Czołówka na ryby do 50 zl
Ta pasowała by nie najgorzej tylko trzeba by ja trochę podpiłować bo ma delikatnie za dużą średnicę https://www.maritex.com.pl/led/soczewki ... 02-m2.html
Raczej tak wysokich jak reflektor to nie znajdziesz.
Raczej tak wysokich jak reflektor to nie znajdziesz.
A co Ty chciałeś nosić na głowie? C8 ? Małe, ale zobaczysz jak daje! Mam HC30 nie H03 ale różnica tylko w rodzaju strumienia światła. Będzie Pan zadowolony!sobek pisze:A więc h03 dotarła i pierwsze wrażenie o mamo ale maleństwo ( w porównaniu do convoy c8 ) Świeci fajnie ale dopiero jutro przejdzie test bojowy na nocce podczas połowów. Cena jaka zapłaciłem za nią to w sumie 160 zł. Dzięki za podpowiedzi. Pozdrawiam.
Witam serdecznie wszystkich światełko-maniaków
Podepnę się pod pytanie bo potrzebuję podobnej latarki we wspomnianym budżecie. Potrzebuję jakiejś czołówki która będzie mi służyła głównie do grzebania przy aucie po zmroku, ale i na rybach itd. Więc potrzebowałbym dobrego światła w bliskim polu widzenia, w miarę szerokiego. Oczywiście może być latarka z regulacją. I chciałbym się zmieścić w tych 50zł najlepiej z wysyłką. Jest tego sporo na Allegro i nie chciałbym przepłacić za coś co absolutnie nie jest warte swych pieniędzy a coś rozsądnego w tej sumie. Możecie coś polecić w tym przedziale ? Preferowałbym zakupy w kraju choć na Ali nie są mi obce ale ceny raczej podobne tańszych modeli.
Podepnę się pod pytanie bo potrzebuję podobnej latarki we wspomnianym budżecie. Potrzebuję jakiejś czołówki która będzie mi służyła głównie do grzebania przy aucie po zmroku, ale i na rybach itd. Więc potrzebowałbym dobrego światła w bliskim polu widzenia, w miarę szerokiego. Oczywiście może być latarka z regulacją. I chciałbym się zmieścić w tych 50zł najlepiej z wysyłką. Jest tego sporo na Allegro i nie chciałbym przepłacić za coś co absolutnie nie jest warte swych pieniędzy a coś rozsądnego w tej sumie. Możecie coś polecić w tym przedziale ? Preferowałbym zakupy w kraju choć na Ali nie są mi obce ale ceny raczej podobne tańszych modeli.
Dołożyłbym do skilhunta h02 w twoim wypadku. Gdzieś widziałem kod na jakieś 25 $.zbyszek80 pisze:Witam serdecznie wszystkich światełko-maniaków