Skilhunt H03
czesc
dzieki uprzejmosci jednego z forumowiczow mam zamiar dokonac zakupu na poleconej aukcji:
https://www.banggood.com/SKILHUNT-H03-X ... 64443.html
mam problem z jedna rzecza, byc moze bardzo istotna
do wyboru mam jedna z dwoch opcji:
Light:
1. Cool white light
2. Neutral white light
czym rozni sie cool white od neutral white? nie znam sie, wiec pytam
ps przymierzylem sie do zakupu wersji neutralnej, ktorej obecnie juz nie ma w sprzedazy.
pozdrawiam =]
dzieki uprzejmosci jednego z forumowiczow mam zamiar dokonac zakupu na poleconej aukcji:
https://www.banggood.com/SKILHUNT-H03-X ... 64443.html
mam problem z jedna rzecza, byc moze bardzo istotna
do wyboru mam jedna z dwoch opcji:
Light:
1. Cool white light
2. Neutral white light
czym rozni sie cool white od neutral white? nie znam sie, wiec pytam
ps przymierzylem sie do zakupu wersji neutralnej, ktorej obecnie juz nie ma w sprzedazy.
pozdrawiam =]
Ostatnio zmieniony sobota 20 maja 2017, 16:15 przez smerfwot, łącznie zmieniany 1 raz.
Kto co lubi, dla mnie neutral jest na granicy - chłodniejszej barwy bym nie chciał.rafalklis pisze:Cool white w Skilhunt jest bardzo przyjemny. W zasadzie boki są nieco zimne, a środek to już neutral.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 22 maja 2017, 07:56 przez Tom.O, łącznie zmieniany 1 raz.
Kilka dni temu zgubiłem swoją Zebrę H600 MKII i szybko muszę coś kupić. Moja poprzednia Zebra kosztuje teraz 69$, ale skoro na chyba takiej samej diodzie i parametrach zbliżonych mocno, można zejść o połowę to czemu nie. Chcę kupić H03R CoolWhite i teraz kwestia ceny. MSHH03 wciąż jest aktywny dla H03. Ma ktoś pomysł jak zejść poniżej 35$ z H03R ? Jeśli na tą chwilę nic nie ma to trudno, kliknę za 35$ w BG.Siwy pisze:Na GB: L2U4S - $31,99sent1nel pisze:Kod na GB niestety nie działamaba pisze:W GB jak zawsze jest FIN17NW3 - 31.99$
BG ma taniej, 29.58$ z MSHH03, ale czekają na dostawę, ma być 12 maja.
Choć martwi trochę to co ktoś tu napisał wcześniej, że na CR123A jest większa moc niż na 18650. Mam kilka Panasoniców 18650 3400mAh i nie zamierzam kupować CR123A. W ostatnich egzemplarzach to wciąż występuje ?
Ostatnio zmieniony poniedziałek 22 maja 2017, 14:15 przez dgim, łącznie zmieniany 1 raz.
czesc. czy moglby ktos podzielic sie ze mna kodem na znizke? wielkie dzieki =]
Ostatnio zmieniony środa 21 cze 2017, 15:49 przez smerfwot, łącznie zmieniany 1 raz.