Co sobie ostatnio kupiliście?
Miodosław, ale czerwień ( jak i alu ) w Szwajcarach ( tak Victorinox jak Wenger ) to już znak rozpoznawalny . Aczkolwiek czarny, czy błękitny-przezroczysty także wygląda ciekawie. W każdym razie ja zmieniam niedługo "okucia" we wszystkich 3 swoich Vickach na StayGlow ( wściekle żółte jak papier do cen, świecące w nocy ), bo tylko 10zł/para na Victorinox.pl .
Bulba, gratuluję!
DNF, nic nie mam do koloru Twojej latarki! Jest jedyna w swoim rodzaju! Powinni robić latarki w różnych kolorach! Pewnie głownie dla kobiet, które mówią "Łeee tam, latarka!", a jak już ponoszą jakieś maleństwo w torebce, to potem nie mogą się bez tego obyć!
Wracając do Victorinox'ów. Będąc w Szwajcarii widziałem małe modele "we wszystkich kolorach tęczy" (koloru zbliżonego do DNFowego też! ) sprzedawane, jako pamiątki.
DNF, nic nie mam do koloru Twojej latarki! Jest jedyna w swoim rodzaju! Powinni robić latarki w różnych kolorach! Pewnie głownie dla kobiet, które mówią "Łeee tam, latarka!", a jak już ponoszą jakieś maleństwo w torebce, to potem nie mogą się bez tego obyć!
Wracając do Victorinox'ów. Będąc w Szwajcarii widziałem małe modele "we wszystkich kolorach tęczy" (koloru zbliżonego do DNFowego też! ) sprzedawane, jako pamiątki.
Dubito ergo sum!
DNF, ja czekam aż pojawi się Tank TK-704, w kolorze rażącej żółci ( jak Rescue Tool ) albo zieleni ( jak lakier metalik nowej Mazdy 2 ) .
A póki co, zarażony kilkoma opiniami na forum, chyba zanabędę Ultrafire A10, by mieć drugie, małe EDC na AA, tym razem bez żadnych trybów, stojące na dupce i z małą koronką .
A póki co, zarażony kilkoma opiniami na forum, chyba zanabędę Ultrafire A10, by mieć drugie, małe EDC na AA, tym razem bez żadnych trybów, stojące na dupce i z małą koronką .
Ostatnio zmieniony czwartek 20 sie 2009, 14:59 przez Dex-ter, łącznie zmieniany 1 raz.
- LightLover
Co do stania na dupce, to trzeba trafić na odpowiednią partię. Ja mam dwie A10-tki i nowsza ma bardziej wystający włącznik, przez co stoi bardzo niestabilnie, bądź się przewraca.Dex-ter pisze: A póki co, zarażony kilkoma opiniami na forum, chyba zanabędę Ultrafire A10, by mieć drugie, małe EDC na AA, tym razem bez żadnych trybów, stojące na dupce i z małą koronką .
LightLover, dzięki za info. Niemniej jednak, to mnie nie zniechęca, bo nawet bez stania na dupce, to dalej zacne światełko .
Padło jednak na coś innego . Na EDC do drugiego miejsca zamieszkania Nkoray K-106 Cree Q5-WC.
Padło jednak na coś innego . Na EDC do drugiego miejsca zamieszkania Nkoray K-106 Cree Q5-WC.